Kesän kausituotteet hurmaavat nautiskelijan

Kausituotteet edustavat tarkoin kulloiseenkin sesonkiin sopivia tuotevalintoja ja ne rikastuttavat Alkon normaalia valikoimaa. Kesän ajan saamme nauttia ihanasta riesling-kuohuviinistä, kahdesta erityyppisestä roseeviinistä sekä kesäkauden raikkaimmasta lager-oluesta.

Kesän kausituotteet on katettu – tutustutaan valloittaviin sesongin sankareihin!

Johann Baptist Dietrich Riesling Sekt Trocken

Riesling-trendi valloittaa nyt kuohuviinien ystävät ja mikäli et ole vielä kuplivaa rieslingiä maistanut, on tänä keväänä oiva hetki siihen. Johann Baptist Dietrich Riesling on todella raikas ja hyvän hinta-laatusuhteen uutuus. Puolikuiva, ihanan hapokas ja hedelmäinen saksalainen löytyy hyllystä alle 10 euron hintaan.

J. Drathen yhtiö on tuottanut korkealaatuisia kuohuviinejä jo vuodesta 1860 lähtien. Saksan Moselin alueen Riesling-rypäleet luovat raikkaan ja tyylikkään kokonaisuuden.

Tämä kuohuviini tulee olemaan juhlien keskipisteenä, sillä se sopii nautittavaksi ruokien kanssa sekä seurustelumaljana. Herkät pienet kuplat ja eleganssi korostuvat tässä kuohuvassa.

Hugo Rosé Holunder & Limette

Trendikäs matala-alkoholinen Hugo Rosé valloittaa seljankukan, limetin ja hennon vadelman makuyhdistelmällä. Kirkkaan vaaleanpunainen ja puolimakea viini saa ryhtiä kokonaisuutta täydentävästä hapokkuudesta. Nappaa Hugo seuraksi ja nauti auringonsäteistä – tässä herkullisessa roseessa maistuu kesä!

Blossom Rosé

Blossom Rosé on provence-tyylinen kuiva ja raikas roseeviini. Sen miellyttävä hapokkuus, metsämansikan, vadelman ja sitruksen aromit sekä mineraalisuus ovat lyömätön makuyhdistelmä monen mieleen.

Monipuolinen rosee sopii seurusteluun sekä erilaisten kasvis-, kala- ja vaaleiden liharuokien pariksi. Ekologinen ja riittoisa yhden litran tetra sopii mukaan retkille. Kaunis ulkoasu läpäisee sosiaalisen median postauskynnyksen ja tuote tulee olemaan ensi kesän kattauskuvissa paraatipaikoilla! Uutuusrosee on saatavilla 28.4. alkaen.

Wieninger Höglwörther Sommerbier

Kesän kausituotteet täydentää raikas lager Bavarian alueelta Saksasta. Tämä suodattamaton ja keskitäyteläinen olut on keskiasteisesti humaloitu. Wieninger Höglwörther Sommerbier on erinomainen kyytipoika kesäiselle grilliruoalle tai pizzalle – toki sen korkkaa mieluusti myös ihan sellaisenaankin.

Wieninger Bier on yksityisomistuksessa oleva keskikokoinen panimo Bavarian alueella, Etelä-Saksassa. Panimo on perustettu Högelwörthin luostarin panimoon.