Kiinnostavat kausituotteet – valkoviiniglögi ja erikoisolut tuovat tunnelmaa talveen

Kausituotteet rikastuttavat Alkon valikoimaa vaihtuvien sesonkien ja teemojen mukaan. Loppuvuoden saamme nauttia jouluisiin herkkuihin ja talviseen tunnelmaan sointuvista makuelämyksistä – maistele saksalaista erikoisolutta tai lämmitä kupposellinen valkoviiniglögiä!

Valkoviiniglögi Luomu

10 % | 8,99 € | 0,75 l

Kauniin keltaisessa valkoviiniglögissä pääsevät kukoistamaan perinteiset joulumaut. Seesteisen tasapainoinen kokonaisuus maistuu monissa hetkissä – tarjoa tervehdyksenä ennen ruokailua, kaada kuksaan pakkaspäivänä tai nauti virkistävänä vaihteluna viilennettynä. Valkoviiniglögi Luomu sopii seurusteluhetkiin sellaisenaan tai jouluisten tarjoilujen kaverina.

Glögin runsas hedelmäisyys ja kevyt mausteisuus ovat makuharmonialtaan monen mieleen. Kaneli, neilikka, inkivääri ja kardemumma välittävät joulun perinteisiä makuja ja tunnelmaa maistelijalle. Glögituliaisella on myös ihana ilahduttaa perhettä, ystävää, kolleegaa, naapuria tai vaikkapa koirapuistotuttavaa – kiedo kaunis nauha pullon ympärille ja yllätys on valmis!

Irlbacher Weihnachts Festbier

5,6 % | 3,99 € | 0,5 l

Erikoisoluiden kirjo tuo joulukuulle makua ja elämyksiä. Sesongin olutherkku, Irlbacher Weihnachts Festbier, on mitä erinomaisinta seuraa sinapilla kuorrutetulle kinkkusiivulle. Maku on maltainen ja humalointi maltillinen. Saksalaiseen tyyliin miedommin humaloitu olut antaa sijaa tuhdeille makuyhdistelmille ja juuri sen takia tämä olut sointuu juhlapöytään mitä parhaimmin. Olut on ennen kaikkea maukas ja paksun makuinen vaalea Helles-lager. Tuoksussa yhdistyvät raikkaus ja kesäinen heinäisyys, se tuo keskelle talvea ripauksen heinäpeltomaista tunnelmaa.

Irlbacherissa sijaitseva Schlossbrauerei on tuottanut erikoisoluita jo viidensadan vuoden ajan ja se on yksi Vanhan Baijerin vanhimmista panimoista. Oluet valmistetaan perinteitä kunnioittaen ja raaka-aineiden laatuun panostaen. Gäubodenin alueella kasvava vilja, kuuluisat Tettnangin humalat ja oman porakaivon puhdas vesi yhdistyvät laadukkaassa tuotteessa.

Pssssst, joulupukin apulainen – kurkkaa lahjavinkit kuusen alle ja tee onnistuneet valinnat!