Jam Shed – elämä voi olla monimutkaista, viinin ei tarvitse olla

Jam Shed on saanut inspiraation alkuperäisen viinitilan hilloisesta historiasta. Jam Shed tulee alkujaan Australiasta, Leasinghamin viinitilalta. Tila sijaitsee Claren kaupungissa, noin 140 kilometriä Adelaidesta pohjoiseen. Tilalla on yli vuosisadan ajan ollut ratkaiseva merkitys alueen kehityksessä sekä hillojen että viinien tuotannon kautta.


Jam Shed luotiin yhtä asiaa ajatellen – valmistamaan herkullisia, nautinnollisia ja täyteläisiä viinejä niille, jotka haluavat vain nauttivat hyvänmakuisesta viinistä. Jam Shed haluaa tarjota iloisia viinielämyksiä kaikille, ilman monimutkaisuutta.

”Made with sense of humour and grapes”

Nyt Jam Shed on saanut valikoimaan uuden tulokkaan Chilestä. Jam Shed Merlot jatkaa samaa herkullisen täyteläistä tarinaa kuin edeltäjänsä Jam Shed Shiraz. Runsaan hedelmäinen viini sisältää paljon mausteisuutta ja runsautta. Jam Shed -viinit ovat loistavia valintoja talven juhlakauteen, joka sisältää runsaasti erilaisia voimakkaan mausteisia ja makeita makuja. 

Viinivinkki talveen – lämmin punaviiniglögi

Koe lämmin ja mukava ’hygge’-hetki, ja kokeile Jam Shed -viiniä lämmitettynä glögimausteiden kera! Mittaa mieleisesi määrä Jam Shediä kattilaan. Lämmitä viini hellalla, ja lisää haluamiasi glögimausteita mieleisesi määrä. Lämmitä viiniä siihen pisteeseen asti, kunnes seos hieman höyryää, ja ota sitten kattila pois kuumalta hellalta. Vältä kiehauttamista. Nauti!