Henkell Trocken Limited Gold Edition – säihkettä arkeen ja juhlaan

Perinteinen ja suosittu Henkell Trocken kuohuviinipullo saa juhlakaudeksi ansaitsemansa kultaisen juhla-asun. Kauniita kultapulloja on myynnissä Alkoissa vain rajatun ajan. Maultaan Henkell Trocken on raikas, eloisan kupliva ja hennon sitruksinen kuohuviini.

Kultapullon kasvoina toimii suosittu radiojuontaja ja mediapersoona Jenni Alexandrova. Lue alta Jenni fiiliksiä pikkujoulukaudesta ja tästä Henkellin kultapullosta.

Mikä tekee elämästäsi kuplivaa?

Elämä on itsessään kuplivaa kaikkine käänteineen! Radiojuontajan työssä olen päivittäin tilanteissa, joita on vaikea ennakoida. Ikinä ei voi tietää täysin mitä mikrofonin avaamisen jälkeen tapahtuu. Juuri sitä tunnetta rakastan. Se on sekoitus jännitystä, mokaamisen mahdollisuuksia ja onnistumisen riemua.

Yksityiselämäni ei ole läheskään yhtä jännittävää – ja hyvä niin! Arjen kuplivuus syntyy onnellisuudesta, tasapainosta ja ajatuksesta, että paras on aina edessäpäin.

Miten hemmottelet itseäsi?

Itsensä hemmottelun suhteen olen MM-tasoa! En tunne koskaan huonoa omaatuntoa siitä, että teen asioita itseni hyväksi. Itsestä huolehtimisessa ei ole mitään itsekästä vaikka usein niin moni tuntuu ajattelevan. Kun minä voin hyvin, poikani voi hyvin. Ihan samalla tavalla oma huono olo säteilee läheisiin. Siksi on tärkeää pitää itsestään huolta. Äitinä koen, että se on velvollisuuteni.

Hemmottelen itseäni hyvällä ruualla, pitkillä kävelylenkeillä, hyvillä keskusteluilla viinilasin äärellä, päiväunilla. Välillä otan itselleni päivän, jolloin en tee mitään! Laahustan yöpaidassa jääkaapilta peiton alle ja tilaan kotiin herkkuja. Menen ajoissa nukkumaan ja jään aamulla sänkyyn niin pitkäksi aikaa kuin huvittaa. Tekemättömyys on kiireisen arjen keskellä luksusta.

Miten teet arjesta hieman kimaltavampaa?

Uskon vahvasti siihen, että onnellisuus on arjessa. Lomalla on helppo olla iloinen, mutta ilman hyvää arkea elämä menee hukkaan. Tiedän kokemuksesta, että huono arki syö jaksamista ja tekee elämästä utuista.

Minulle hyvä arki on seesteistä ja inspiroivaa. Se pitää sisällään naurua, myötätuntoa ja tsemppaamista. Hyvää energiaa! Aina arki ei tietenkään ole ihanaa. Tulee tilanteita, joista ei pidä ja joihin ei voi vaikuttaa. Kun hyvän arjen pohja on vakaa, se ei murene vastoinkäymisistä.

Hyvä arki on myös sitä, että suunnitelmia voi muuttaa. Raskaan päivän päätteeksi ei tarvitse mennä suunnitelmista huolimatta treenaamaan vaan voi tehdä läheisten kanssa hyvää ruokaa, laittaa kynttilät palamaan ja nauttia lasillinen kuplivaa!

Millaisia fiiliksiä Henkell Trocken kultapullo herättää?

Kun kuvasimme tätä kampanjaa, minulla oli koko ajan juhlafiilis! Aloin suunnitella pikkujouluja ja haaveilla ystävien naurusta ja puheensorinasta olohuoneessani. En ole isojen juhlien ystävä vaan viihdyn paremmin pienessä porukassa. Ehkä se johtuu siitä, että  nykyään on niin harvoin aikaa nähdä ystäviä ilman kiirettä.

Millaisiin hetkiin Henkell Trocken kultapullo sopii?

Ehdottomasti riemun ja ilon keskelle! Hetkiin, joista kasvavat unohtumattomiksi muistoiksi.