Juhlakauden elegantein seuralainen – uudistunut Hardys Brave New World

Tummanpuhuva Hardys Brave New World Shiraz Black Edition on juhlakauden tyylikkäin seuralainen. Uudistunut pakkaus henkii tyylikästä, jopa skandinaavista henkeä, ja herkullisessa maussa löytyy mehevän kypsän kirsikan aromeita, sekä vivahteita suklaasta ja mausteisuudesta. Tämä juhlien keskipiste löytyy juhlakauden ajan Alkoista myös upeassa lahjapakkauksessa.

Tyylikäs ja rohkea pullo on myös Suomen tyylikkäimpien ihmisten joukkoon kuuluvan stylisti Vesa Silverin valinta juhlakauteen. Lue alta, mitkä ovat Vesan vinkit juhlakauden parhaaseen tyyliin!

Vesa Silver x Hardys Brave New World – juhlakauden tyylivinkit

Tumma puku kuuluu juhlakauteen! Ole rohkea ja pue smokki juhlaan kuin juhlaan. Tyylikkyys ei ole ylipukeutumista.

Viimeistele kokonaisuus itsesolmittavalla rusetilla. Se tuo muhkeutta ja persoonallisuutta. Mustan rusetin voi yhdistää niin valkoiseen kuin mustaan paitaan. Mustaa mustalla on täyteläinen ja hienostunut kokonaisuus.

Rusetti sopii kaikille. Sen voi pukea iltapuvun kanssa kaulaan tai tehdä siitä hiuspannan. Itsesolmittavan rusetin voi myös jättää auki roikkumaan kaulaan. Avattu rusetti ja kauluspaidanpari nappia auki antaa rohkeamman, mutta tyylikkään ulkomuodon.

Hardy’s Brave New World Black Shiraz saa entistä maistuvamman sisällön ja rohkeamman ulkomuodon. Uudistunut maku on täyteläinen ja hienostunut, viinin aromeina pääsevät loistoonsa kypsän mehukas musta kirsikka ja hennot maitosuklaan ja mausteiden vivahteet. Kevyt tammitus tuo syvyyttä tehden viinistä tasapainoisen. Viini soveltuu oivasti yhteen mausteisten ruokien ja liharuokien kanssa sekä sellaisenaan seurustelujuomana.