Ginger Joe Reduced Calorie – vähäkalorinen inkiväärijuoma valloittaa keveydellään

Kipakasti poltteleva Ginger Joe -tuoteperhe laajeni kaivatulla uutuudella ja tarjoaa nyt vaihtoehdon myös vähäkaloristen alkoholijuomien ystävälle. Ginger Joe Reduced Calorie on kipakka inkiväärijuoma, jossa inkivääri puraisee tutulla lämmöllä, mutta puolet entistä kevyempänä!

Ginger Joe Reduced Calorie 4 % on vaaleansiniseen etikettiin verhoutunut uranuurtaja, joka näyttää suuntaa tulevaisuuden innovaatioille. Sukraloosilla makeutettu alkoholipitoinen inkiväärijuoma sisältää energiaa vain 25 kcal/100ml ja tuo inkiväärin raikkauteen hurmaavaa kepeyttä. Sukraloosi on yksi suosituimmista vaihtoehdoista sokerille ja se sopii myös diabeetikoille.. Sukraloosi kestää myös kuumentamista, mikä on loistava uutinen lämpimän Ginger Joen ystäville!

Sukraloosia sisältävä inkiväärijuoma maistuu tutulla tavalla Ginger Joelta, mutta sisältää vain puolet alkuperäisen Ginger Joen kaloreista. Ginger Joe Reduced Calorie -juomassa makeutusaine ei tungeksi omistavasti makupalettiin, vaan täyttää tehtävänsä makeuttajana hillitysti. Niukasti energiaa sisältävä inkiväärijuoma sopii kevyitä valintoja suosiville ja sokerin määrää karsiville nautiskelijoille.

Markkinoiden ainoa kevytinkiväärijuoma sopii entiseen tapaan saunakaveriksi, illanistujaisiin, retkievääksi ja ruokajuomaksi. Ilman sokeria makeutettu inkiväärijuoma ei säikähdä edes kuumennusta, joten sen voi nauttia myös glögityyppisesti höyryävän kuumana. Mausta esimerkiksi ripauksella kanelia tai neilikkaa!

Miltä vähäkalorinen inkiväärijuoma maistuu?

Toivotimme uuden tulokkaan tervetulleeksi perheeseen leikkimielisellä tastingilla. Vierekkäisissä laseissa jäiden päällä sihisevät Ginger Joe Reduced Calorie 4 % ja Ginger Joe Original 4 %. Reduced Calorie -juoman sävy on aavistuksen vaaleampi ja vaahto kuohkeampi, kuin perinteisen Ginger Joen. Näyttävät somekuvat – check! Inkivääri maistuu molemmissa reippaasti, mutta viipyilee kielellä aavistuksen pidempään perinteisessä Ginger Joessa. Reduced Calorie -inkiväärijuoman makeus häivähtää miellyttävästi ja luo inkiväärin ympärille kiinnostavan miniuniversumin, jossa on paljon tuttua, mutta myös kiinnostava määrä uutta. Jos haluat terävöittää inkiväärin virkistävyyttä, lohko mukaan siivu limeä tai sitruunaa. Testaa myös normaalia kevyempi mojitotyyppinen drinkki mintulla ja ruokosokerilla!

Muista myös alkoholiton Ginger Joe 0 % – nyt myös kätevästi tölkissä!

Joko kuulit? Alkoholiton Ginger Joe 0 % nyt myös kätevässä 0,33 l sleek can -tölkissä. Alkoholittomassa Ginger Joessa on sama kipakan raikas maku, mutta täysin ilman alkoholia.Alkoholiton Ginger Joe sopii virkistäväksi janojuomaksi sellaisenaan, täydentää oivallisesti erilaisten ruokien kuten sushin ja burgerien makua, ja toimii myös mikserinä. Kokeilunhaluisimmat lorauttavat alkoholittoman Ginger Joen tölkistä suoraan kattilaan ja nauttivat sen talvikaudella höyryävän kuumana. Kesällä suosittelemme kokeilemaan erilaisia Ginger Joe -jäätelöitä, joille löydät reseptit täältä.

Tiesithän jo, että kaikki Ginger Joe -tuotteet ovat hiilineutraaleja? Lue lisää täältä.