Ginger Joe -mocktailit – esittelyssä alkoholittomat drinkki-ideat inkiväärin ystäville

Alkoholittomat juomat tekevät tietään juhlajuomien huipulle, mutta kannustamme kokeilemaan niitä myös kotioloissa arki-illan piristyksenä. Kokosimme yhteen helppoja ja houkuttelevia alkoholittomia drinkki-ideoita, joita yhdistää kipakka inkivääri. Jo muutamalla aineksella loihdit maukkaita elämyksiä ilman kikkailua!

Valitse makusi mukaan perinteinen alkoholiton Ginger Joe 0 % tai päärynällä pyöristetty Ginger Joe Pear 0 %. Tiesithän, että alkoholiton Ginger Joe on helppo napata mukaan myös tölkissä?

Mansikka-Joe

200 g pakastemansikkaa
1 plo Ginger Joe 0 %
lime
sokeria
vaahterasiirappia

Kumoa pakastemansikat blenderiin ja lisää pullollinen alkoholitonta Ginger Joea. Surauta soseeksi ja mausta omaan suuhun sopivaksi – lisää kirpeyttä limemehulla ja makeutta vaahterasiirapilla. Surruttele tarvittaessa uudestaan.

Pyyhkäise lasin reunat limeviipaleella ja pyörittele sokerissa. Nauti hileinen mansikkapommi parhaita kesämuistoja fiilistellen.

Päärynä–basilika-Joe

lime
basilikaa
ruokosokeria
soodavettä
1 plo Ginger Joe Pear 0 %

Nosta lasin pohjalle reilu annos basilikaa ja 2-3 siivua limeä. Lisää 1 rkl ruokosokeria ja murskaa antaumuksella. Kaada lasi puolilleen alkoholitonta Ginger Joe Pearia ja täytä loppuun soodavedellä. Tuikkaa sekaan pilli ja imeskele hyvässä seurassa.

Kuumis-Joe

1 plo Ginger Joe 0 %
kanelitanko

Lämmitä Ginger Joe kattilassa kanelitangon kanssa. Kalasta kanelitanko kattilasta ja huuhtele se, mikäli haluat käyttää sitä uudelleen. Kaada kuuma Ginger Joe kuppiin ja nauti villasukat jalassa sohvannurkkaan käpertyen. Toimii myös retkieväänä termarissa!

Innostuitko inkiväärijuoman mahdollisuuksista? Tsekkaa myös ruokareseptit ja jäätelöideat!