Ginger Joe – Kipakasti poltteleva inkiväärijuoma

Ginger Joe on aitoa inkivääriä sisältävä juomasekoitus, joka kuumottaa kieltä kepeästi ja maistuu monella tavalla. Liekehtivät viikset ovat merkki inkiväärin houkuttelevasta poltteesta, joka on voittanut puolelleen vankan fanijoukon. Nauti omasi alkoholilla tai ilman – vaihtoehtoja piisaa!

Ginger Joen historia ulottuu kauas 1700-luvun Lontoon villeihin ginivuosiin, joiden ansiosta etiketissä komeilee myös tänä päivänä sana ”beer”, vaikka perinteisen oluen kanssa Ginger Joella on itse asiassa melko vähän yhteistä. Lue lisää Ginger Joen historiasta täältä.

Gluteeniton Ginger Joe taipuu moneen. GJ on nopea tuunata raikkaaksi drinkiksi limellä ja jäillä, mutta se toimii erinomaisesti myös lämmitettynä. Kyllä vain, myös lämmittettynä! Kesäkuumalla suosittelemme kokeilemaan mehujäämuottiin lorotettua Ginger Joea, joka toimii erinomaisena aikuisten mehujäänä. Vai onko valttisi kenties se, mitä tapahtuu esiliinan ja hellan välissä? Testaa myös liekkiviiksien taikaa sisältävät Ginger Joe -reseptit!

Saatavilla on kuusi Ginger Joe -vaihtoehtoa, joista löydät makunautinnon jokaiseen tilanteeseen.

Ginger Joe yllättää monipuolisuudellaan – tutustu kuuteen variaatioon

Stone’s Ginger Joe Original 4 %

Perinteinen Ginger Joe on raikas, tyylikäs ja helppo valinta arkeen ja juhlaan. Pullo päivässä pitää inkiväärin kielellä. Jos et tiedä, voiko inkiväärin ja alkoholin muka oikeasti yhdistää, aloita tästä.

Stone’s Ginger Joe Non-alcoholic 0 %

Alkoholiton Ginger Joe (0%) on moderni valinta perinteisen alkoholittoman rinnalle, sillä kyseessä ei ole mikään lasten limsa. Tämä inkiväärielämys sopii mausteisia makuja arvostavalle nautiskelijalle, joka ei halua tehdä kompromisseja.

Tuttu alkoholiton Ginger Joe löytyy myös näppärästä 0,33 l tölkistä.

Stone’s Ginger Joe Pear 4 %

Päärynällä silattu Ginger Joe Pear on helppo valinta siiderin ystävälle. Päärynän makeus ja inkiväärin terävyys luovat houkuttelevan makumaailman lempeitä yllätyksiä arvostavalle nautiskelijalle.

Stone’s Ginger Joe Pear 0 %

Alkoholiton Ginger Joe Pear (0%) maistuu kipakan inkiväärin lisäksi pehmeästi päärynältä. Tasapainoinen makean lämmön leikki tuo raikkautta elämyksellisiin hetkiin, jotka haluat jakaa. Hauska pohja monenlaisille mocktaileille!

Stone’s Ginger Joe Strong 6,5 %

Erikoisvahva Ginger Joe Strong sopii uskalikolle, jolle tavallinen ei ihan riitä. Mikäli kaipaat elämältä muutakin kuin torkkunappulan hapuilua, olet löytänyt etsimäsi. Vahva, voimakas ja vietikäs valinta oman elämänsä projektipäällikölle. Poimi mukaan Alkosta!

Stone’s Ginger Joe Reduced Calorie

Ginger Joe Reduced Calorie 4 % on vaaleansiniseen etikettiin verhoutunut uranuurtaja, joka näyttää suuntaa tulevaisuuden innovaatioille. Sukraloosilla makeutettu alkoholipitoinen inkiväärijuoma sisältää energiaa vain 25 kcal/100ml ja tuo inkiväärin raikkauteen hurmaavaa kepeyttä.