Kruunaa juhlatunnelma Ginger Joella – alkoholilla tai ilman

Aitoa inkivääriä sisältävä, kipakasti poltteleva Ginger Joe on tunnelmanluoja vailla vertaa. Kielen päällä herkullisesti kipinöivä inkivääri ja sen poltetta taittava makeus toimivat kepeänä seurustelujuomana, raikkaana saunakaverina, monipuolisena ruokajuomana sekä tunnelmaa kohottavana illanistujaisseurana. Testaa myös kevyesti kattilassa lämmitettynä. Siis hetkinen, mitä? Kyllä, Ginger Joe toimii myös lämmitettynä!

Ginger Joe toimii myös lämmitettynä

Kun kaipaat lempee ja lämpöö luihin ja ytimiin, kaada Ginger Joe -inkiväärijuoma kattilaan ja lämmitä matalalla lämmöllä. Mausta ja korista tilanteen mukaan esimerkiksi tähtianiksella, ripauksella kanelia tai tirauksella appelsiinia. Kun perinteiset kuumat jälkkärijuomat kaipaavat rinnalleen jotain uutta, yllätä juhlapöydän vieraat lämpimällä inkiväärielämyksellä! Toimii myös termarista, raittiin ilman ja syvien sisäänhengitysten kera.

Testaa alkoholiton Ginger Joe -inkiväärijuoma

Ansiokkaan inkiväärijuoman tarina alkoi villeinä ginivuosina 1700-luvun Lontoossa. Suuri mylly jauhoi eksoottista inkivääriä kunnianhimoisen tislaamon kasvaviin tarpeisiin ja kansalaiset rakastuivat aidolla inkiväärillä maustettuun alkoholiin. Alkoholin ja inkiväärin yhdistelmä on kieltämättä nerokas, mutta väheksyä ei sovi myöskään alkoholitonta, valkoisesta etiketistä tunnistettavaa Ginger Joea.

Ginger Joe 0% tarjoaa tutun, kipakasti kihelmöivän inkiväärielämyksen ilman alkoholia, olematta mitäänsanomaton limsa. Valkotakkinen Ginger Joe on tyylikäs ja maukas vaihtoehto muiden tarjottavien rinnalle, eikä tee alkoholittomasta kakkosvaihtoehtoa. Salonkikelpoinen, vuosisatojen historiaa henkivä Ginger Joe 0% on tasavertainen tarjottava myös kuskille ja muille alkoholitonta kaipaaville – toivottavasti pian jo voidaan sopia, ettei kenenkään tarvitse tyytyä lasten limuun muiden fiilistellessä ykkösluokan juomia.

Alkoholiton Ginger Joe toimii erinomaisesti myös ruuanlaitossa, kun menu kaipaa inkiväärin viimeistelevää silausta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi inkiväärin puraisema vihersmoothie tai inkiväärisiirapilla maustetut letut? Tai aasialaistyyppinen kaalisalaatti? Katso reseptivinkit täältä.

Gluteeniton juhlajuoma

Inkiväärin polte ja tyylikäs monipuolisuus hemmottelevat myös gluteenia välttäviä nautiskelijoita, sillä Ginger Joe ei sisällä lainkaan gluteenia. Nimestään huolimatta Ginger Joe ei ole olut, eikä sen valmistukseen ole käytetty viljaa. Olueksi nimeäminen aiheuttaa ymmärrettävästi hämmennystä, joten avasimme nimen tarinaa tarkemmin tässä artikkelissa. Nimen tarina pohjautuu juoman syntyvuosien verojärjestelmään ja alkoholin tuolloiseen verotukseen.

Kata juhlapöytään Ginger Joe alkoholilla tai ilman ja yllätä vieraat inkivääriteemaisella elämyksellä, joka taipuu yhtä moneen kuin mielikuvituksesi!