Ginger Joe haastaa: Ylös, ulos ja nauti hetkestä!

Alkaako meneillään oleva hengailumaraton puuduttaa? Jo vuoden on Tinder-deitit vietetty ulkoilmassa kävellen, lapset ja lemmikit väsytetty lähimetsissä ja aika moni meistä on kohdentanut käyttämättä jääneet kauluspaitainvestoinnit säänkestäviin lenkkareihin.

Eikä siinä mitään – kävely on erinomainen tapa pitää pää kasassa ja maadoittavaa metsäilmaa hengitellessä saattaa kiukkukäyräkin ohimennen laskea. Pakkaa reppuun retkievääksi Ginger Joe ja pullonavaaja ja poimi alta tarjoiluehdotus tilanteen mukaan. 

1. Tinder-deitti puiston penkillä

Kun ensimmäiset kilometrit on tunnustellen tallattu, istuta deitti puistonpenkille ja jätä reppu keskelle penkkiä tuomaan sanatonta turvaväliä. Paljasta repusta kylmäkallella viilennetty inkiväärielämys ja omiin annoksiin jaettua sormisyötävää. Sormisyötävän kaverina tarjoillaan yksittäispakattu desinfiointipyyhe, käsidesiä ja leveä hymy.

Juomasuositus: Ginger Joe 0 %
Tarjoiluehdotus: Sipsejä, suolatikkuja tai popcornia

2. Lämmin aurinko ja raikas inkivääri

Keväiset auringonsäteet tulevat tänä vuonna erityisen tarpeeseen – ja joka muuta väittää, valehtelee. Ilakoi ensimmäisistä poskipäitä lämmittävistä kevätsäteistä raikkaan inkiväärin siivellä, sulje silmät ja hengitä hitaasti ja syvään. Nauti parvekkeella, pihalla tai puistossa aina, kun tilaisuus koittaa.

Juomasuositus: Ginger Joe Original 4 %
Tarjoiluehdotus: Siivu limeä

3. Nuotiolla lämmitetty inkivääriyllätys

Jos metsässä retkeily ja laavulla latautuminen ovat tulleet arkeesi jäädäkseen, kannustamme testaamaan saman inkiväärillä. Valmistele inkiväärimarinadi ennakkoon ja pilko kukkakaalit valmiiksi. Grillaa herkut nuotiolla ja lämmitä kylkeen mukillinen Ginger Joea. Tuhdisti inkivääriä sisältävä Ginger Joe 6,5 % pitää kylmyyden loitolla ja maistuu erinomaisesti myös lämpimänä!

Juomasuositus: Ginger Joe Strong 6,5 %
Tarjoiluehdotus: Inkiväärillä marinoitu kukkakaali

Inkiväärillä marinoitu kukkakaali:

1/2 plo Ginger Joea
2 rkl soijaa
1 rkl fariinisokeria
1 rkl chilitahnaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl seesamiöljyä
4 valkosipulin kynttä raastettuna


Sekoita aineet yhteen ja sudi kukkakaalin päälle ennen grillausta. Grillaa ja nauti!