Funkin Nitro Cocktails

Maukas cocktailelämys laadukkaista raaka-aineista ja kuohkea typpikapselin luoma vaahto – yhdellä pyöräytyksellä helposti tölkistä! Funkin Nitro Cocktails -juomasekoitukset sopivat inspiroiviin illanviettoihin, pikkuisen paremmille piknikeille ja kokeilunhaluisille kotimiksaajille. Helppoa ja nopeaa: viilennä, pyöräytä, kaada ja nauti!

Aito maku.
Kuohkea vaahto.
Uniikki elämys.

Typpikapseli muodostaa juoman päälle kuohkean vaahdon ja sen pikkiriikkiset kuplat varmistavat täyteläisen pehmeän suutuntuman. Tiesitkö, että typpikapselin kuplat ovat jopa 100 kertaa pienempiä kuin hiilihappokuplat? Pikkiriikkisellä kuplamassalla saadaan juomiin täyteläisen samettinen suutuntuma.

Funkin Nitro -cocktailit ovat saatavilla kolmessa klassisessa maussa: Strawberry Daiquiri, Pina Colada ja Espresso Martini.

Funkin Nitro Cocktails Strawberry Daiquiri on makean kirpakka yhdistelmä mansikkaa, limeä ja rommia. Tee kesäinen klassikkodrinkki helposti viilennetystä tölkistä pyöräyttämällä ja säästä kädet sheikkaamiselta ja sormenpäät jäätymiseltä. Aidon mansikkainen maku ja kipristelevän kirpeä limettisyys, jota pehmeä koostumus palvelee täydellisesti.

Funkin Nitro Cocktails Pina Colada on makea klassikko, jonka pyörteissä ananas, kookos, lime, maito ja rommi sulautuvat pehmeän tunnistettavaksi kokonaisuudeksi. Maku kuin suoraan puertoricolaisessa rantabaarissa! Samettinen koostumus hyväilee kitalakea ja tuoksu houkuttelee sulkemaan silmät.

Funkin Nitro Cocktails Espresso Martini on kahvifanin must have -elämys ja houkuttelee nautiskelemaan vaniljan, tumman kahvin ja laadukkaan vodkan äärellä. Espresso Martinin erikoisuus on kuohkeassa vaahdossa, joka muodostuu juoman pinnalle typpikapselin ansiosta erittäin runsaana. Pysähdy, siemaile ja arvosta.

Funkin Nitro Cocktail on helppo poimia kaupan hyllystä ja nauttia viilennettynä lasista. Tämän helpommaksi eivät laadukkaat drinkkielämykset kotisohvalla mene!

Funkin Nitro Cocktailit saatavilla hyvin varustetuista K-ruokakaupoista.