Echo Falls Seltzer on kevyt ja marjaisa nautinto arkeen ja juhlaan

Echo Falls Rosé Seltzer on vähäkalorinen juomasekoitus, johon on helppo ihastua. Tämä trendijuoma on viimeistelty silauksella roseeviiniä ja se yhdistelee tuttuja marjoja uusiin, kiinnostaviin makuvivahteisiin. Koukuttavasti kuplivassa seltzerissä on 4,5 % alkoholia ja yhdessä tölkissä vain 69 kcal energiaa.

Echo Falls Rosé Seltzer on hiilihapotettu, roseeviinin ja luonnollisten marjauutteiden makuja yhdistävä juomasekoitus, joka hurmaa keveydellään ja helppoudellaan. Ihanasti kitalaessa kupliva seltzer tuo tuttujen marjojen rinnalle jännittäviä pippurin, litsin ja hibiskuksen kaikuja. Laadukas seltzer ei maistu makeutusaineilta eikä tökkää tylysti, vaan soljuu kielellä tasapainoisena. Sopii kaikille kuivien kuplien ystäville!

Helposti kaupan hyllystä poimittavat juomasekoitukset kasvattavat suosiotaan vauhdilla ja erityisesti nosteessa ovat keveydestään tunnetut seltzerit. Kun juomasta karsitaan pois kaikki ylimääräinen, jäljelle jää aikuiseen makuun sopiva vähäeleinen kuplajuoma, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä tai kompastua keinotekoiseen makeuteen. Näissä juomissa on käytetty pohjana puhdasta alkoholia, jonka kaveriksi on lisätty silaus roseeviiniä. Puhuttelevan marjaisat maut ovat peräisin luonnollisista aromeista.

Kaikki Echo Falls -seltzerit on valmistettu ilman makeutusaineita sekä keinotekoisia värejä ja makuaineita. Yhdessä tölkissä on enintään 69 kaloria ja vaikka elämässä ei kannata liiaksi keskittyä laskemaan energiasisältöjä, on keveys kiva lisä makunautintoon. Tuoreet makuelämykset on pakattu kierrätettävään alumiinitölkkiin, joka on helppo napata mukaan piknikille, etäkilistelyyn tai saunajuomaksi.


Echo Falls Rosé Seltzer tarjoilee kolme virkistävän marjaisaa makuyhdistelmää

Echo Falls Rosé Seltzer Blueberry & Hibiscus on mustikan ja hibiskuksen makuinen kupliva juomasekoitus. Sisältää hiilihapotettua vettä, alkoholia, roseeviiniä sekä luonnollisia uutteita ja makuaineita. Alkoholipitoisuus 4,5 %.

Helppo ja houkutteleva ”tölkkirosée” on moderni ja sallittu herkku, joka kruunaa sekä arjen että juhlan. Läpinäkyvä, hennosti violetti sävy ja reippaasti kupliva koostumus kutsuvat nautiskelemaan mustikkaisen raikkauden äärellä. Ihastuttava kukkaisuus on veikeä lisä tuttuun metsämarjaan.

Echo Falls Rosé Seltzer Strawberry & Pink Pepper on mansikan ja roseepippurin makuinen kuplajuoma. Sisältää hiilihapotettua vettä, alkoholia, roseeviiniä sekä luonnollisia uutteita ja makuaineita. Alkoholipitoisuus 4,5 %.

Pippurista lisäpotkua ammentava mansikkaseltzer on sävyltään hennosti vaaleanpunainen. Eloisat kuplat ja kotoisan mansikkainen tuoksu ovat elämys, jonka äärelle kannattaa pysähtyä. Pippuroitu mansikkajuoma koukuttaa kerrasta!

Echo Falls Rosé Seltzer Raspberry & Lychee on vadelman, litsin ja ruusun makuinen juomasekoitus. Sisältää hiilihapotettua vettä, alkoholia, roseeviiniä sekä luonnollisia uutteita ja makuaineita. Alkoholipitoisuus 4,5 %.

Läpinäkyvä, voimakkaan pinkki kuplajuoma poreilee vilkkaasti ja hurmaa vadelmaisella tuoksullaan. Harkittu silaus kukkaisuutta pehmentää marjaisuutta ja saa hamuamaan uutta suullista nopeasti.

Jos makusi viettää kohti kuplista kaikkein kuivempia, testaa saunasiiderin tilalla seltzer ja ihastu uusiin makuyhdistelmiin!

Echo Falls Seltzer saatavilla hyvinvarustelluista K-kaupoista 1.4. alkaen.