Ystäväkirja: Annalisa Botter

Carlo Botterin 1928 perustamasta viiniliikkeestä on vuosien saatossa kasvanut kansainvälinen yritys, jolla on vientiä yli 25 maahan. Fossalta di Piavessa, n.30 km päässä Venetsiasta sijaitseva perheyritys tuottaa ja pullottaa pääasiassa Veneton alueen tyypillisiä viinejä, mutta operoi myös koko Italian alueella.

Perheyrityksen toiminnassa on tällä hetkellä mukana perheen kolme jäsentä: sisarukset Annalisa ja Alessandro ja heidän serkkunsa Luca. Annalisa on yrityksen markkinointipäällikkö.

Creativity

Annalisa oli vieraanamme Suomessa tammikuussa, ja Rukan pakkaslukemat saivat italialaisnaisen suorastaan värisemään! Kuitenkin tämä huumorintajuinen nainen yllätti meidät kaikki hyppäämällä päättäväisesti hyiseen avantoon.
Annalisa on kissoja rakastava kissa-allergikko, jonka motto kuuluu: “elämä on liian lyhyt juodakseen pahaa viiniä”.

Rockia ja bluesia kuunteleva kissanainen kertoo rakastavansa uimista, hiihtämistä sekä shoppailua. Annalisan shoppailuharrastus tuli meille selväksi jo heti lentokentältä, josta tämä tyylitietoinen nainen nappasi ostoskärryynsä uuden tupsupipon!

Italialaiseen tyyliin uskollinen nainen kertoo pizzan olevan hänen lempiruokansa, ja ultimaattinen bilekikka Annalisalla onkin villisti tanssiminen!
Loput vastaukset löytyvät tämän blogin lopusta.

marjattaleidi

Me Viinilinnana olemme tehneet Botterin kanssa yhteistyössä suomalaiseen makuun sopivia viinejä, kuten Marjatta, Aino ja suuren suosion saavuttanut Jussi.

Jussi on pukeutunut nimensä mukaiseen ulkoasuun, ja onkin jokaisen tosimiehen makuun sopiva tosiviini. Aino puolestaan on Jussin pirteä ja hedelmäinen vaimo, joka rakastaa puutarhajuhlia – mutta kuka onkaan Marjatta? Anoppi, rakastaja vaiko ikuinen kesäheila?

Pirteä Marjatta on ihana uutuusrosee, josta Ainon tulisi vähintääkin olla mustasukkainen! Marjatta on tulossa Alkoihin ihan pian, joten nähtäväksi jää, minkälainen kolmiodraama Ainon, Jussin ja Marjatan välillä nähdäänkään.

Anna Botter

Kirjoittaja: Viinilinnan Neito

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.