Viiniminnan vinkit valmistuville

Ensinnäkin onnea! Onnea ihan oikein tosi kovasti. Mutta nyt se alkaa kuule, se sellainen oikea elämä, jossa täytyy olla valmis mihin hyvänsä. Se voi riepoa ja repiä ja kuljettaa ja janottaa. Ei kuitenkaan kannata huolestua. Minulla on takataskussani kourallinen vinkkejä, joilla elämässä pärjää.

40688432711_05f322b7e1_k

1. Pidä aina jääkaapissa pullollinen (tai kaksi) kuohuvaa siltä varalta, että eteen tulee erityinen juhlatilaisuus. Tai esimerkiksi keskiviikko.

2. Aina kun mietit, pitäisikö juhliin ottaa mukaan pullo vai ei, ota kaksi. Silloin saattaa riittää tarjottavaa jollekulle muullekin. Ehkä.

3. Ei ole väliä, onko lasi puolityhjä vai puolitäynnä. Se on puolillaan. Kaada se täyteen.

4. Muista mainita aina tilaisuuden tulle kovaan ääneen, että pidät puna-/valko-/kuohuviinistä. Pulloja nimittäin satelee runsaasti esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, etkä tietenkään halua väkisin juoda jotakin, mikä ei ole suosikkijuomaasi.

5. Jos joskus mietit, pitäisikö jäädä vielä yhdelle, jää. Silloin hauska vasta alkaa. Kirsikkana kakun päällä saat juoda vielä yhden. Tai muutaman.

6. Kun tapaat mahdollisen kumppanin, selvitä heti, pitääkö hän samoista asioista kuin sinä. Jos esimerkiksi sinä pidät valkoviinistä ja hän punaisesta, se on hyvä merkki. Sinun ei tarvitse jakaa pullostasi.

7. Oluen juominen viikonloppuaamuisin on kyseenalaista. Skumpan juominen viikonloppuaamuisin on brunssi.

8. Menestyäksesi elämässä tarvitset kolme asiaa: viinipullon, viinilasin ja kaverin, joka estää sinua tekstailemasta kun pullo on tyhjä.

9. Tulee aika, kun kohtaat kysymyksiä, joihin sinulla ei ole vastausta. Minä voin kertoa, mikä vastaus silloin on. Viini. Oli kysymys mikä hyvänsä.

Onnea valmistuville!

Nauti alkoholia aina vastuullisesti. Tämä teksti on höystetty huumorilla, emmekä kannusta alkoholin liialliseen käyttöön.

Kirjoittaja: viiniminna

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.