Viiniminnan vinkit parempaan arkeen

Elämäni on sillä tavalla erityistä, että ihmisiä kiinnostaa kovasti, millaista arkea elän. Tiedän, että saatan vaikuttaa hirveän glamoröösiltä, ja olen hyväksynyt sen. Se nyt vain on risti, mikä minun on kannettava. Mutta voin paljastaa salaisuuden: elämäni mieletön hienous perustuu pariin hyväksi havaittuun ratkaisumalliin, joista otan kaiken irti aina, kun voin.

Jos haluat, että sinunkin elämäsi on yhtä ihanaa, kannattaa seurata viikkokalenteria, joka määrittää hyvin pitkälti minun omaa arkeani. Nappaa tästä omaan arkeesi sopivat vinkit.

viiniminna

Maanantai

Viikon ankein päivä, koska pitkä arkiviikko on edessä ja ihana viikonloppu takana. Masentaa ja ahdistaa. Ratkaisu: kuohuviini. Tee arjestasi luksusta.

Tiistai

Tiistai on viikon toiseksi masentavin päivä. Välitilassa lilluva arkipäivä, jolla ei tunnu olevan minkäänlaista funktiota. Ratkaisu: muistuta itseäsi siitä, että tänään on pikkulauantain aatto. Muistutus tapahtuu parhaiten lasillisella rapsakkaa rieslingiä.

Keskiviikko

Pikkulauantaina työviikko on jo puolessavälissä, vaikka ankeita arkipäiviä on vielä jäljellä. Ratkaisu: perusta kuplakeskiviikko. Jos budjetti sallii, korkkaa samppanja, jos ei, valitse prosecco.

Torstai

Rauha on torstaista kaukana, sillä tämä päivä on tehokasta työntekoa täynnä. Ennen viikonloppua pitää saada kaikki valmiiksi. Työuupumus uhkaa ja verenpaine on vaarassa. Hirveä päivä. Ratkaisu: selätä stressi rentouttavalla punaviinillä.

Perjantai

Työviikko on vihdoin ohi, mutta varoitus: vapaalle vaihtaminen voi mennä joskus överiksi. Ratkaisu: valitse juomaksi hienostunut rosé. Annat itsestäsi aina elegantin vaikutelman, kunhan sinulla on lasillinen roséviiniä kädessä.

Lauantai

Viikon paras päivä! Juhlaillan suunnittelu voi muuttua stressaavaksi, jos ei muista ottaa välillä iisisti. Ratkaisu: valkoviini-spritzer, jota voit siemailla rentoutuaksesi jo monta tuntia ennen juhlimista. Ja sen aikana. Ja sen jälkeen.

Sunnuntai

Viikonlopun riennot painavat silmää. Maanantain voi suorastaan tuntea vaanivan nurkan takana. Ratkaisu: turvaudu brunssiin, mimosaan ja kaveriporukkaan. Ja sitten vielä pariin mimosaan.

Nauti alkoholia aina vastuullisesti. Tämä teksti on höystetty huumorilla, emmekä kannusta alkoholin liialliseen käyttöön.

Kirjoittaja: viiniminna

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.