Viiniminnan pikkujouluvinkit

Hanaviini karahviin

Jos järjestät pikkujoulujuhlat ja haluat kotiin hienostuneen kattauksen, kaada hanaviini karahviin. Viinikarahvi on pahvipakkausta tyylikkäämpi – siis jos sinulla oikeasti on karahvi. Minulla oli viime pikkujouluja varten vain tämä salaattikulho. Mutta älä tee niin kuin minä teen, tee niin kuin minä neuvon. (Muistutus itselle: hanki viinikarahvi.)

Tuotesuositus: Filarino Sangiovese Rosé 29,80 €

Screenshot 2018-11-30 at 17.29.33

Piilopullo juhliin

Joskus pikkujouluihin kannattaa ottaa oma pullo mukaan. Mutta kaikkiin bileisiin ei kehtaa mennä isojen kantamusten kanssa. Silloin kannattaa valita pikkuinen piccolopullo, jonka saa piiloon vähän isompaan pikkulaukkuun – tai hätätapauksessa myös tonttulakin alle. Keksin tähän jopa hauskan vitsin: tämä juhlajuoma kihahtaa kirjaimellisesti hattuun!

Tuotesuositus: Veuve du Vernay Ice Rosé 3,98 €

DSC_0663

Romanttinen juomavalinta

Eräs kaverini suositteli minulle treffiviinin, joka ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Mutta tiedän itsekin että se on hyvä romanttiseen illanviettoon, koska etiketissä on kultaa. Kullitetusta etiketistä tunnistaa paitsi tyylikkään, myös romanttisen viinin. Muista, että tässä luomuviinissä on luonnonkorkki! Olisi hirveää joutua romanttisesti vain katselemaan kullitettua pulloa, jos avaajaa ei olekaan.

Tuotesuositus: Zensa Primitivo Organic 11,98 €

DSC_0655

Paras pipariviini

Kenelle tahansa saattaa joskus tulla hirveä piparin himo. Silloin on tärkeää löytää piparin kanssa sopiva juoma, sellainen joka täydentää joulunajan nautinnon. Ja sehän on tumma italialainen, joka piparia mukavimmin kostuttaa. Keskitäyteläinen punaviini siis.

Tuotesuositus: Primitivo Doppio Passo 9,48 €

DSC_0668

Kirjoittaja: viiniminna

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.