Viiniminnan niksinurkka eli niksiminna

Tiesitkö, että viinipullosta voi olla muutakin hyötyä kuin sen nauttiminen hyvässä seurassa? Kyllä! Esimerkiksi näillä nerokkailla nikseillä: 

Viinipullokaulin

Itselläni on aika harvoin mitään, mitä pitäisi kaulita, mutta pyrin aina pitämään huolen siitä, että minulla on tyhjä viinipullo sitä varten, jos vaikka tulisikin yllättävä kaulimisen tarve. Tai siis itse asiassa täysi pullo, jonka voi tyhjentää. 

Tuotesuositus: Botter Pinot Bianco 8,49 €

DSC_0674

Kynttilänjalkapullo

Koristele viinipullo maalaamalla, käärimällä se lahjapaperiin tai liimaamalla siihen vaikka rusetteja tai timantteja. Itse solmin pullon ympärille lahjanauhan ja no, siitä nyt tuli vähän tällainen, mutta ymmärrät varmasti, miten kaunis siitä olisi voinut tulla. Ensi kerralla panostan sitten enemmän. 

Tuotesuositus: Asio Otus Rosso 12,48 €

DSC_0696

Pullonkorkki-avaimenperä

Joskus saattaa käydä niin, että keittiö on ihan pullollaan vanhoja viinipullon korkkeja. Sellaisen voi kuitenkin uusiokäyttää ja tehdä avaimenperän, joka kelluu, vaikka sen pudottaisi viinii- eikun veteen. Avaimenperä syntyy näppärästi ihan pelkästä pullonkorkista ja rautalangasta, ja siitä tulee juuri niin upea kuin siitä itse tekee. 

DSC_0702

Viinipullo-sisustuslyhty

Viinipullosta saa kauniin sisustuslyhdyn, kunhan muistaa tarkistaa, että pullon kaula on tarpeeksi iso kaupasta saatavaa ledivalosarjaa varten. Sen vuoksi kannattaa hankkia itselleen kotiin aina mahdollisimman monta eri kokoista viinipulloa, joita voi sitten tarpeen mukaan tyhjennellä. 

Tuotesuositus: Primitivo Doppio Passo 9,48 €

DSC_0686

Kirjoittaja: maijastina

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.