Viiniminna Tinderissä

Moi! Minä olen Viiniminna.

Olen täyteläinen, pirskahteleva ja pikkuisen hapokas. Etsin kaveria jakamaan viinilasillisen. Tai oikeastaan en minä kyllä halua jakaa sitä. Sinulla täytyy olla oma lasi. Jos sinulla on oma pullo, saat minulta heti kymmenen pistettä.

Uskon, että viinilasin ääressä ihmisen sielu paljastuu. Ja jos ei sielu satukaan paljastumaan, saattaa paljastua kiva pikku kaistale ihoa (tai vähän enemmänkin), ehkä hauska vitsi tai vaikka koko elämäntarina. Ja jos ei muuta, on ainakin saanut juoda viiniä. Tilanteessa ei voi siis millään lailla hävitä.

Elämänmottoni on, että aina voi ottaa yhden (ja kuohuvaa kaksi). Myös ennen yhtä. Ja yhden jälkeen. Ja siinä välissä. Aina.

Vapaa-ajallani tykkään kokkailla. Mielestäni ruoanlaitossa parasta on, että voi avata tonkallisen viiniä ja lipitellä sitä siinä samalla, kun toinen kokkaa minulle. Tykkään myös tehdä pitkiä kävelyjä rannalla viinihuuruissa ja matkustaa – eksklusiivisesti viinitiloille.

Poliittinen vakaumus ei ole minulle kovin tärkeää, mutta sen verran sanon, että minun ääneni on varattu sille ehdokkaalle tai puolueelle, joka ymmärtäisi vihdoin tarjota propagandakojullaan kahvien sijaan pikku viinit. Siinä sitä keskustelua ja yhteyttä äänestäjiin vasta syntyisikin, kuule.

Harrastuksiini kuuluu rypäleiden syöminen. Sellaisten käyneiden, mehustettujen, pullotettujen rypäleiden. Rakastan niitä niin paljon, että pystyn ahmimaan niitä litrakaupalla.

Suhteessa en ole kovin vaativa. Rakastan esimerkiksi koti-iltoja viltin alla kirja kädessä ja punaviinilasi toisessa. En ole kuitenkaan nirso: en aina tarvitse vilttiä tai kirjaa, enkä oikeastaan kotia tai iltaakaan. Viinilasi riittää. Olen sillä tavalla helppo.

Kumppaniksi haluaisin sellaisen ihmisen, joka on antelias. Hän on aina valmis jakamaan pullostaan myös minulle. Olethan myös herrasm— tai siis viinismies. Tai itse asiassa sinun ei tarvitse olla mies ollenkaan, kunhan sinuun liittyy viini.

Ota rohkeasti yhteyttä!

tinder-logo

Nauti alkoholia aina vastuullisesti. Tämä teksti on höystetty huumorilla, emmekä kannusta alkoholin liialliseen käyttöön.

Kirjoittaja: viiniminna

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.