Mikä on viinihoroskooppisi?

Vuonna 2019 planeetat tanssivat kuin kuplat kuohuviinissä. Tämä täysin luotettava sekä pätevä viinihoroskooppi kertoo, mikä ohjaa sinua elämäsi viinivalintoihin.

 

KAURIS 22.12.-19.1.

Kauriit ovat päämäärätietoisia ja ahkeria uraohjuksia. He ovat äärimmäisen sinnikkäitä sekä huolellisia, ja siksi usein kauriit menestyvätkin elämässään. Laiskottelu on kauriille myrkkyä, joten kauriilla on harvemmin aikaa istua iltaa rauhallisesti ystävien kanssa viinistä nauttien. Jos kuitenkin saat kauriin hetkeksi istahtamaan viinilasilliselle, tarjoa hänelle lasi käytännöllistä sekä asiallista Zensa Primitivo  -luomuviiniä. Kauris kiittää viinilasista, jonka jälkeen hän jatkaa matkaansa muihin hommiin.

VESIMIES 20.1.-19.2.

Vesimiehet ovat uteliaita, idearikkaita ja ennakkoluulottomia utopisteja. Vesimiehiä pidetään joskus outoina, ja monesti heidät ymmärretäänkin väärin. Vaikka he elelevätkin omissa maailmoissaan, ja saattavat vaikuttaa yksinäisiltä, vesimiehet ovat hyvin välittäviä sekä epäitsekkäitä. Vesimies ei halua jäädä mistään velkaa, siksi hän pitää hyvin huolen, että maksaa omat laskunsa ravintolassa. Vesimiehen viinivalinta on uteliaisuuden herättävä Rebellious Riesling.

KALAT 20.2.-20.3.

Aistikkaat sekä luovat Kalat ovat varustettuja rikkaalla mielikuvituksella. Kalat ovat äärimmäisen herkkiä aistimaan mitä ympärillä tapahtuu, ja kalat omaavatkin niin sanotun kuudennen aistin, jota he eivät pysty itsekään selittämään. Kalat valitsevat viininsä luonnonmukaisuuden perusteella, ja suosivatkin valinnoissaan mieluiten luomuviinejä tai biodynaamisia viinejä. Kala luottaa vaistoonsa ja intuitioonsa viinihyllylä, ja valitseekin mieluiten hippiviinien kuninkaan: LaSelvan Privon.

OINAS 21.3.-20.4.

Rohkea, utelias sekä itsekäs Oinas löytää usein itsensä kiireen keskeltä. Oinas on kaikista merkeistä ehdottomasti tulisin, ja oinailla on usein haasteita tunteiden ilmaisussa. Estoton oinas astelee juomahyllyille usein itsevarmoin askelein, muiden mielipiteistä välittämättä. Jos pyydät oinasta tuomaan nyyttikesteihin pari pulloa viiniä, oinas kohauttaa olkapäitään ja nappaa varmoin ottein kaupan hyllyltä mukaansa Ginger Joeta. Se on hänen lempijuomansa, olkoon muut mitä mieltä tahansa.

HÄRKÄ 21.4.-20.5.

Esteettinen härkä toimii usein varmoin ottein, perinteitä kunnioittaen. Härät ovat kärsivällisiä, ja voivat halutessaan säilöä viinipulloja kaapissaan useitakin vuosia. Härkä on erittäin hitaasti lämpeävää sorttia, ja siksi hän ei olekaan luomakunnan spontaaneimmasta päästä. Härän ehdottomana paheena on rakkaus ruokaan ja hyvään juomaan. Tämä luomakunnan hedonisti päätyy yleensä viinivalinnoissaan kunnioittamaan vahvoja viiniperinteitä, ja valitseekin mieluiten samppanjan. Koska Härältä löytyy myös malttia, hän säästää Gremilletin Gold Edition -samppanjan tulevaisuuden juhlapäivää varten.

KAKSOSET 21.5.-21.6.

Kaksoset, nuo levottomat sielut, jotka äärimmäisen hyvillä puheenlahjoillaan evät jää koskaan sanattomaksi. Kaksoset ovat meneviä kaupunki-ihmisiä, ja nämä vapaudesta haaveilevat tuuliviirit tekevät viinivalintansa juuri kuten muutkin valintansa elämässään: miltä juuri sillä hetkellä tuntuu. Joskus se on kuplivaa, joskus punaviiniä ja välillä olutta. Tällä kertaa se oli Italian Spritz, joka kuuluisi nauttia appelsiiniviipaleella jäiden kera. Kaksonen on kuitenkin hyvä aloittamaan projekteja, mutta heikompi päättämään niitä. Tästä syystä kaksonen juo Italian Spritzinsä sellaisenaan. Ilman jäitä. Ilman appelsiinia.

Wine-quote

RAPU 22.6.-22.7.

Ravut ovat tunne-eläjiä. Joko he suhtautuvat ympärillä tapahtuviin asioihin välittävän lempeästi sekä huolehtivaisesti, tai täysin välinpitämättömästi. Herkät ja tunteelliset Ravut suosivat pysyvyyttä ja tasapainoa. Viinin valitseminen illallisella voi olla Ravuille katastrofi, sillä tarjoilijan luoma yksikin väärä katse tai ele saattaa ajaa ujon Ravun itsesäälin lohduttomiin pyörteisiin ja Ravun sulkeutumiseen kuoreensa. Ravut pelkäävät arvostelluksi tulemista enemmän kuin mitään. Siispä hän luottaa mieluiten tuttuun ja turvalliseen valintaan. Ravun viinivalinta on Königsmosel Riesling.

LEIJONA 23.7.-22.8.

Valokeilassa paistattelevilla leijonilla on jatkuva tarve päästä toteuttamaan omaa luovuuttaan. Tämä luomakunnan kuningas on päämäärätietoinen sekä nauttii huomion keskipisteenä olemisesta täysin siemauksin. Leijonan valinta arkeen ja juhlaan on ehdottomasti Barons de Rothschildin samppanja, ja kuningas on tyytyväinen.

NEITSYT 23.8.-22.9.

Neitsyet ovat ikuisia maailman parantajia, ja takertuvat mielellään epäkohtiin jopa pikkutarkasti. Neitsyet pitävät myös huolen itsestään sekä ulkonäöstään muita merkkejä paremmin. Huolehtivainen Neitsyt pitää huolta, että kenenkään lasit eivät pääse tyhjenemään, vaan kaikilla riittää juotavaa. Neitsyt myös pitää huolellisesti kirjaa, että illan päätteeksi jokainen on hänelle kuohuviinipullosta 5,62€ velkaa.

VAAKA 23.9.-22.10.

Nimensä mukaisesti vaa’at tasapainottelevat puolelta toiselle, on kyse sitten kiistatilanteista tai omista mieltymyksistään. Ihanat vaa’at lumoavat hymyllään, ja saa jokaisen olon tuntemaan erityiseksi ja rakastetuksi. Ihastuttavasta ja huomaavaisesta vaa’asta kuitenkin paljastuu täysin uusia puolia, mikäli kyse on rakkaudesta tai viinin juomisesta: vaaka nimittäin haluaa määrätä mitä tehdään ja milloin. Jos vaaka kysyy sinua viinilasilliselle, suostu heti, ellet halua vaa’an vihoja niskoillesi.

SKORPIONI 23.10-22.11.

Salaperäinen ja henkisyyttä arvostava skorpioni on luomakunnan mystisimpiä olentoja. Tavallisuuteen tylsistyvä skorpioni janoaa jatkuvaa muutosta sekä uudistumista arkeensa. Skorpionia kiehtoo elämän ja kuoleman salaisuudet, ja muut näkevätkin skorpionissa salaperäisyyden verhoon kietoutuneen salaliittoteoreetikon. Skorpioni arvostaa dramaattisuutta myös viinivalinnoissaan, ja siksi hänen luonteelleen sopivin viini on mystiikkaa tarjoava espanjalainen Demuerte Gold.

JOUSIMIES 23.11.-22.12.

Kilpailuhenkinen ja sosiaalinen Jousimies tavoittelee elämässään aina huipulle. Jousimiehen heikkoutena on se, että hän elää elämäänsä aina tulevaisuuteen katsoen, ja joskus hetkestä nauttiminen saattaa unohtua. Jousimiehet nauttivat menestyksestä! Tämä heijastuu myös viinivalintoihin, sillä tämä luomakunnan kunnianhimoisin hahmo valitsee usein viininsä trendien mukaan ja juo vain ja ainoastaan huippulaatuisia juomia. Seurapiirielämää rakastavan Jousimiehen viini on Hattingley Valleyn Classic Reserve Brut.

 

 

Horoskooppien viininhuuruisissa tulkinnoissa on käytetty pohjana Astro.fi -luonnehoroskooppeja. 

Kirjoittaja: Viinilinnan Neito

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.