Viiniä ruokakaupasta

Alkoholilain muutos mahdollisti mietojen viinien tulon ruokakauppojen hyllyille. Maistelimme tiimin kanssa suurimman osan saatavilla olevista miedoista viineistä, ja valikoimaa löytyi jos jonkinlaista.

Mukaan mahtui myös paljon positiivisia yllätyksiä, jotka viinillisen makunsa puolesta sopivat erinomaisesti nautiskeluun ja ruokien kanssa. Osa viineistä oli myös pirskahtelevia ja siiderimäisiä, jotka tuntuivat olevan enemmänkin mietoja iloitteluviinejä.

Esittelen tässä blogissa muutaman tärppimme miedoista viineistä, joita on saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista.

Makea ja raikas Hardys Stamp Moscato 5,5% 0,75 l

Tunnetun Hardys -viinitalon mieto uutuusviini Hardys Stamp Moscato on hennon pirskahteleva, hedelmäinen ja raikas viini. Tuoksussa on passionhedelmää ja guavaa. Maku johdattelee trooppisten hedelmien puutarhaan. Viini on makea ja siksi se sopiikin erinomaisesti kaveriksi vähän mausteisemmallekin ruoalle.

Viini nautitaan hyvin viilennettynä, jäillä ja ystävien seurassa. Näin kesä on ja pysyy mielessä.

Hardysin Stamp Moscatoa myydään hyvin varustelluissa ruokakaupoissa, kuten Prismoissa ja K-Citymarketeissa. Tämä viini on turvallinen valinta, sillä se sopii monen makuun.

Hardys Stamp Moscato – raikas vadelmainen booliohje juhliin! Lue booliresepti täältä.

Pirskahteleva La Caliera Moscato d’Asti 37,5 dl on taivaallinen viini jälkiruokien kanssa

Makea, pirskahteleva ja päärynäinen La Caliera vie kielen mennessään! Tämä viini tarjoillaan kuohuviinilasista hyvin viilennettynä ja se on parhaimmillaan erilaisten kakkujen ja marjaherkkujen kanssa. Tarjoa vieraillesi raikkaan juustokakun kera lasi La Calieraa ja voit olla varma että ystäväsi kutsuvat itse itsensä pian uudestaan kyläilemään luoksesi.

“Erinomainen viini, jonka alkoholipitoisuus tuntuu mukavan alhaiselta, ja sokeri on hienosti integroitunut viinin raikkaaseen hedelmäisyyteen.” – Essi Avellan

La Calieraa voit ostaa niin Alkoista kuin isoista ruokakaupoistakin.

Kirjoittaja: Viinilinnan Ritari

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.