Slaavikyykkyviini ja 3 muuta kyykkyviiniä

Kyykkyviineistä puhutaan usein liian ikävään sävyyn, vaikka kyykkääminenhän on sellaista, mitä suositellaan kaikille. Siksi olenkin etsinyt muutaman kivan kyykkyviinin ja yhdistänyt sen siihen sopivaan kyykkyliikkeeseen. Tässä siis kourallinen kyykkyviinejä, jotka eivät kaada budjettia:

Liisa Rosé

Räppikyykkyviini. Katu-uskottava räppikyykkyviini ostetaan kartonkitölkissä, jotta se kulkee helposti mukana jos on menossa vaikkapa kadunkulmaan beatboxaamaan tai jotakin. Puolimakea rosé on kesäinen ja raikas – eli fresh niin kuin meillä räppipiireissä sanotaan.

Hardys BIN 343 Cabernet Shiraz

Askelkyykkyviini. Tässä on viini, joka on todella tehokas, tai siis mehukas, ja helposti lähestyttävä: se ei tarvitse kaverikseen oikeastaan mitään välineitä. Erityisen hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta tämä askelkyykkyviini sopii lähes kaikille iästä riippumatta (tai no täysi-ikäinen täytyy kyllä olla).

Kumala Merlot Pinotage

Slaavikyykkyviini. Roteva, mutta monikäyttöinen, kuten kyykkyasentonsakin: kropan pitäisi pystyä slaavikyykkyyn, mutta se vaatii hiukan voimaa ja venyvyyttä. Viinin maussa on hiukan savuisuutta – elementti, joka usein myös slaavikyykkyasentoon kuuluu. Autenttisuuden maksimoimiseksi pue jalkaan verkkarit.

Stony Cape Chenin Blanc

Jalkakyykkyviini. Viini, joka soveltuu moneen, mutta joka on hiukan rapsakka. Niin on myös jalkakyykky, varsinkin jos sellaista ei ole vähään aikaan kokeillut. Jos kyykkyjä tekee (ja viiniä nauttii) kohtuudella, rapsakkuus ei pääse tihkumaan seuraavaan päivään.

Nauti alkoholia aina vastuullisesti. Tämä teksti on höystetty huumorilla, emmekä kannusta alkoholin liialliseen käyttöön.

Kirjoittaja: viiniminna

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.