5 Eri persoonallisuustyyppiä, joihin törmäät jokaisissa pikkujouluissa!

Pikkujoulukausi on alkanut! Psykologi Ros Taylor on listannut 5 eri persoonallisuustyyppiä, jotka varmasti löydät jokaisista pikkujouluista! Mikä näistä kuvaa sinua eniten?

 

Vanha konvehti

Nämä persoonat eivät ole erityisen hyviä verkostoitumaan, sillä he eivät juurikaan pidä sosiaalisista tilanteista. He jopa saattavat kieltäytyä menemästä pikkujouluihin.

He pukeutuvat konservatiivisesti ja yleensä tummiin sävyihin. Heillä on myös konservatiivinen juomamaku, joten ei pidä yllättyä mikäli tämä ihmistyyppi nauttii vain yhden drinkin, ja lähtee vähin äänin pikkujouluista omalla autollaan.

Mutta mikäli hän juo pikkujouluissa alkoholia, hän juo mieluiten punaviiniä, kuten Mouton Cadet Rougea.

 

Joulukuusta pitkin kiipeävät

Tämä ihmistyyppi näkee pikkujoulut mahdollisuutena edetä urallaan sekä verkostoitua. Heille sosiaaliset tapahtumat ovat mahdollisuus hakeutua pomojen kanssa juttusille, ja tehdä heihin vaikutus.

He pukeutuvat fiksusti, ja ovat jopa saattaneet käydä kampaajalla ennen pikkujouluja. Nämä persoonat pitävät hyvää huolta imagostaan, ja ovat usein materialisteja.

Ruokapöydässä heidät tunnistaa siitä, että he usein pyytävät tarjoilijoita täyttämään heidän lasinsa joko valkoviinillä tai samppanjalla. Ja mitä kalliimpi – sitä parempi.

Hänen pikkujoulujuomansa on VIP Arctic Cloudberry Sparkling.

 

Hullu Poro

Nämä persoonat eivät ole niinkään kiinnostuneita urastaan, vaan keskittyvät enemmän hauskanpitoon. He rakastavat sosiaalisia tilanteita, ja rakastavat jutella eri ihmisten kanssa vaikka aamuyöhön, kunhan on hauskaa!

Shotteja, siideriä, viiniä jne.. tämä persoona tyhjentää pikkujouluissa firman viinikaapit, ja usein ilta päättyy todella humalaan. Jos tämä hauskanpitoon keskittynyt työkaveri kuitenkin selviää loppuiltaan asti, hänet todennäköisimmin löytää pussailemasta työkaveriaan tai etsien jatkoja.

Hauskanpitäjän juoma pikkujouluihin on Pol Remy Demi-Sec.

 

Joulumuori

Muori on se, joka aina joutuu katsomaan muiden perään. Hän on ikään kuin työpaikan äitihahmo, johon voi aina luottaa. Nämä persoonat ovat niitä keiden puoleen tulee kääntyä jos tarvitset uuden drinkin tai olet juonut liikaa, ja tarvitset ystävää pitämään hiuksistasi kiinni. Heihin voit luottaa.

Joulumuori on usein aika äänekäs hahmo, jotka eivät kuitenkaan ota itseään liian vakavasti. Silloin kuin hän ei ole katsomassa muiden perään, hänet todennäköisesti löytää tanssilattialta tai laulamasta karaokea!

Hänen pikkujoulujuomansa on The Wanted -sarjan Blush roseeviini.

 

Oman elämänsä taiteilija

Tämän persoonatyypin spottaaminen ei ole kauhean vaikeaa, sillä usein heidät tunnistaa tatuoinneista sekä lävistyksistään.  Tämä ihmistyyppi rakastaa olla erilainen, ja usein he työskentelevät luovissa tehtävissä, kuten markkinoinnin parissa.

Tämä ihmistyyppi saattaa hypätä lavalle esittelemään musikaalisia lahjojaan tai hänet saattaa löytää DJ kopin takaa. Silloin kun tämä ihmistyyppi ei ole säätämässä musiikkilaitteita, ne ovat todennäköisesti ulkona tupakoimassa isossa ryhmässä.

Nämä luovat persoonat juovat pikkujouluissa LaSelvan Privoa.

 

 

Alkuperäinen artikkeli löytyy täältä! 

Kirjoittaja: Viinilinnan Neito

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.