La Noria -viinisarja huokuu kesää ja ystäviä!

Pierre Chavin on nykyaikainen viinintuottaja Ranskasta, joka löytää oikeanlaiset viinit erilaisille ja vaativillekin markkinoille. La Noria -viinisarja tuo kesäisellä ulkoasullaan mieleen hetkiä ystävien kanssa, kuuman grillin ja järvimaiseman, sekä kukkia pursuavan puutarhan – satoi tai paistoi.

Pieni ja mutkaton, erikoispakattu punaviini La Noria Red on loistava valinta kesän puistopiknikeille, sillä pienen kokonsa lisäksi pakkauksessa tulee mukana oma pieni muovimuki. Voit nauttia punaviinin sellaisenaan, tai maukkaiden voileipien sekä naposteltavien kanssa.

41423665434_f04fb40567_k (1)

La Noria Organic Rosé on maukas viini, joka on tehty juuri sinulle, joka pidät roseista joissa on reilusti makua sekä marjaisuutta. La Noria Rosé sopii monipuolisten piknikherkkujen seuraksi, ja roseeviini onkin trenditietoisen viinin ystävän valinta.
Viini on luomuviljelty, joten kaikkien torjunta- sekä lisäaineiden käyttö on minimoitu.

Kuiva, raikas ja sitruksinen La Noria Organic Sauvignon Blanc on mitä mainioin valinta isommallekin seurueelle. Viinipussi ei vie juurikaan tilaa, joten se on helppo ja nopea viilentää pienessäkin pakkasessa tai jääkaapin lokerossa. Nappaa viini mukaan reppuusi ja nauti kauniista kesäpäivästä, raikkaan viinin säestyksellä!

Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille viinin ystäville!

Kirjoittaja: Viinilinnan Neito

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.