Kysy Viiniritarilta: “Unohdin naistenpäivän. Miten korjata tilanne?”

“Hei Viiniritari! Unohdin koko naistenpäivän, ja nyt naiseni on vihainen. Miten korjata tilanne?”
Nimimerkki: Mies_81

Viiniritari vastaa:

Tervehdys Mies!

Et varmasti ole ainoa miekkonen, joka on syystä tai toisesta unohtanut rakkaansa naistenpäivänä. Nyt tarvitset tositoimia naisesi lepyttelemiseksi!

Aloita kalenterin hankkimisesta itsellesi, mutta sen jälkeen anna rakastetulle kumppanille tai ystävälle lahjaksi viinipullo, joka lämmittää varmasti vastaanottajan mieltä. Meistä useimmat ovat saaneet pullon lahjaksi joskus. Hieno juttu, mutta pienellä miettimisellä ja vaivannäöllä antamasi viinillinen lahja saattaa merkitä toiselle enemmän kuin uskotkaan! Laitoin ritarin haarniskan narikkaan ja heittäydyin romanttiseksi. Jos viinipullo itsessään ei saa naisen mieltä leppymään, olisiko seuraavista vinkeistä sinulle – ja varsinkin hänelle iloa?

photo-1485376026565-375e3f216bbd

Viinipullon virittäminen seuraavalle tasolle:

Viini viilennettynä coolerissa!

Kun menet juuri Hänen luo sovittuna ajankohtana, nappaa kainaloon viinicooleri, mistä löytyy viilennetty kuohuviini, jääpaloja ja ruusu pullon seuralaisena! Näin kultusi tajuaa välittömästi, että asia on mietitty loppuun asti.

HerkkuCombo

Heittäydy villiksi, ja anna hänelle “perinteisten suolapalojen” sijaan yllättävä viini & makeiset -yhdistelmä illan tunnelmaa virittämään. Esimerkiksi:

“Tumma Hurmaaja”-pakkaus: Hardys Brave New World Shiraz Black Edition ja Halvan Wanhan ajan laku Premium-pussi.
“Kupliva Kiusaus”-pakkaus: Tämä ei ole uusinta uutta, mutta toimiva “suhteen sähköistäjä”. Kauniisti pakattu pieni pahvilaatikko vaahtokarkkeja ja sen kanssa samppanja, tai laadukas kuohuviini.
“Rento Herkkuhetki”-paketti: The Wanted Zin -punaviini ja barbeque -maustetut perunalastut.

Persoonallinen etiketti:

Kuva: Kuva teistä yhdessä. Sinulla ei mene kuin hetki, jos teet uuden etiketin itse. Valitset kuvan, muokkaat sen, lisäät tekstin ja printtaat sen. Sitten vain leikkaat, liimaat ja askartelet sen pulloon kiinni. Vanhan etiketin irrottamiseen tarvitaan saippuavettä ja vähän aikaa sen liottamiseen pois. Sitten oma etiketti tilalle ja menoksi!

Runo: Maailma on täynnä kauniita ajatuksia ja sanoja. Jos et itse millään saa riimejä rullaamaan, niin lainaa rohkeasti suurten runoilijoiden puoleen. Tee runolapusta etiketti, niin kuin edellisessä vinkissä opetettiin. Lupaan, että viinissä on enemmän rakkautta ja syvyyttä, kun se nautitaan vaikkapa Tabermanin sanojen saattelemana!

Kutsu treffeille: Mikä olisi hienompaa kuin saada viinillinen kutsu juhliin tai tilaisuuteen viinipullon muodossa. Jos et halua muokata pullon etikettiä kokonaan, voit laittaa kutsun roikkumaan kutsukorttina pullon kaulaan. Valitset vain viinin tilaisuuden teemaa mukaillen. Tuollaisesta kutsusta on vaikea kieltäytyä…

Toivottavasti näillä vinkeillä saat naisesi lepyteltyä! Onnea koitokseen!

photo-1460194436988-671f763436b7

Kirjoittaja: Viinilinnan Ritari

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.