Elämäniloisille viininnauttijoille!

Kevät ja kesä tuovat mukanaan paljon juhlahetkiä, kuten valmistujaisia ja häitä. Lisäksi kesään liittyvät piknikit, tupaantuliaiset ja herkutteluhetket yhdessä ystävien kanssa. Näitä ihania hetkiä varten on nyt lanseerattu herkullinen Reilunkaupan sertifioitu viiniuutuus Kumala Shiraz Fairtrade 3 litran hanapakkaus.

Kumala Shiraz Fairtrade hanappakkauksesta riittää jaettavaksi useammallekin ystävälle ja vieraalle. Kumala -viiniperhe on luotu tilanteisiin, jolloin halutaan nauttia hetkestä! Viini sopiikin juuri sinulle sellaisena kuin olet, juuri siinä tilanteessa, kun sinä haluat. Kumalan sanomalla “Keep It Kolourful” tarkoitetaankin, että aina viinin ja elämän ei tarvitse olla vakavaa, vaan siihen pitää tuoda väriä ja iloa.  Unohdetaankin siis tarkat viiniarvioinnit ja nautitaan elämästä ja ihanista hetkistä rakkaidemme kanssa.

Nimi Kumala tulee paikallisista heimojen murteista ja tarkoittaa “tehdä asioita toisin.”

Kumala -viiniperhe tulee Etelä-Afrikan Kapkaupungin alueelta. Viinialue sijaitsee hedelmällisellä tasangolla, jota ympäröi henkeäsalpaavaa Table Mountain -vuori. Etelä-Afrikka on yksi merkittävimmistä viinialueista eteläisellä pallonpuoliskolla. Kumala Shiraz Fairtrade viini on suutuntumaltaan keskitäyteläinen ja mukavan hapokas. Viinissä on pehmeät tanniinit, ja voit aistia maussa tummia marjoja. Viini sopii erinomaisesti erilaisten ruokien pariksi ja onkin siksi oiva valinta noutopöytään. Viini on myös erinomainen meditaatio- ja nautiskeluviini, kun haluat nauttia kesäpäivästä, taikka syventyä ystävän kanssa keskusteluihin.

Hanapakkauksen suunnittelija on Etelä-Afrikkalainen nuori naistaiteilija Maaike Bakker (syntynyt v.1986), jonka töissä on erilaisia piirustus, – veistos- ja installaatiotaidetta. Hänet tunnetaan parhaiten kuvista, joissa on metaforisia aiheita ja elementtejä, jotka katsojat usein mieltävät muistuttavan satujen teemoja. Vuosien varrella Bakker on kehittänyt oman tyylinsä, joka esittelee sekä käsitteellisiä töitä että kevyitä, röyhkeitä, karkeita teoksia, jotka kuvaavat vaihtoehtoisia todellisuuksia.

Kumala-shiraz

Muista myös sarjan toinen Reilunkaupan viini Kumala Pinotage Shiraz. (Alkon tuotenro. 466997)

 

 

Kirjoittaja: Viinilinnan Vierailija

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.