#kaikkienaikojenroseekesä on täällä!

Rosee on kovassa nosteessa: viime vuonna se kasvatti myyntiään Alkossa 30 prosenttia ja tänä vuonna jännitetään, onko huippu jo saavutettu vai vieläkö kasvu jatkuu.

Roseeviini on monelle suomalaiselle etenkin raikas kesäjuoma, mutta vähitellen sitä on opittu parittamaan myös erilaisten ruokien kaveriksi ja roseeviinien kausi on laajentunut osalla meistä ihan ympärivuotiseksi.

Roseeviinit ovat monesti kepeitä ja raikkaita juomia, mikä on nostattanut ne aivan trendien aallonharjalle. Valikoima on myös laaja: hapokkaiden ja kuivien roseiden lisäksi tarjolla on myös marjaisen makeita roseita, joita on ihana nautiskella vaikka kesäisen mansikkakakun kanssa mökin terassilla!

The Wanted Zin Rosé

Ryhdikäs ja hapokas kesärosee partsille nautiskeluun! Roseessa on myös sen verran sokeria, ettei se saa kieltä napsumaan kuivasta kohti kitalakea. Toimii siis festareiden etkojuomana, mutta myös kala-, kana- ja kasvisruokien kanssa.

Wine Chat Pink A.F.

Pullo on söpö kuin mikä! Kuiva ja mansikkainen rosee on hyvä käännyttämään roseeviinien ystäväksi myös olueen mieltyneitä miekkosia. Italialainen rosee on kesän moniottelija: nauti sellaisenaan tai tarjoa salaattien, pikkusuolaisten tai marjojen kanssa. Voisiko tätä osuvampaa piknik-viiniä ollakaan?

Zensa Rosé Organico

Zensan tuoteperheen uutuus on pinkki kuin karkki. Kuiva ja kukkean hedelmäinen rosee sopii aperitiiviksi ja vaikka mökkiviemiseksi kauniin pullonsa ansiosta. Kala ja kasvikset tykkäävät saadessaan kaveriksi tämän luomuroseen, josta löytyy myös kivasti happoja ja ripaus sokeria.

Montalto Passivento Rosato

Makea roseeviini sopii jo itsessään jälkiruuaksi, mutta kokeile nauttia juomaa myös itämaisten ruokien tai savuisten sekä tulisten grillattavien kanssa! Rosee grilliruuan kaverina on monelle vielä uusi tuttavuus, mutta ota asiaksesi kokea elämys tänä kesänä, sillä onhan nyt

#kaikkienaikojenroseekesä.

-Viinitollo

Kirjoittaja: maijastina

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.