Jos viini olisi mies

Kun deittirintamalla menee heikosti, käännyn viinin puoleen. Viini toimii hyvänä ratkaisuna lähes joka tilanteeseen: juhlajuomaksi, janojuomaksi tai vaikka siihen, kun ei keksisi, mitä tekisi. Miksei se siis toimisi myös deittitilanteissa?

P2180020.jpg

Mutta koska deittejä ei ole juuri viime aikoina näkynyt, olen alkanut miettiä, millaista elämäni olisikaan, jos nauttimani viinit olisivat miehiä. Ja ehkä nauttimalla tietynlaista viiniä voisin houkutella sen kaltaisen miehen vierelleni. Siksi olen päättänyt seuraavina viikkoina nautiskella näitä:

Viinilinna Riesling: kuin Peter Franzén, pitkä, hoikka ja tyylikäs. Kansainvälisestikin menestynyt, ulkomailla tunnistettu. Löytyy joka paikasta.

Arancione Originale Ripasso: kuin Mikko Leppilampi, tumma, klassinen komistus. Luottomies- eikun viini, ilman turhaa kikkailua. Kelpaa oikeastaan kenelle tahansa. (Myös äidille.)

Demuerte: kuin cool, katu-uskottava rokkari – vaikka Aki Tykki tai Veeti Kallio. Raju jätkä, jolla on myös pehmeä puoli. Ja onhan se kieltämättä aika huomiotaherättävän näköinen.

Pierre Sparr Grande Reserve Riesling: kuin Kari Ketonen, monikäyttöinen ja vivahteikas. Saa aina hyvälle tuulelle – ja mahtuu vaikka käsilaukkuun. 

Zensa Sparkling: kuin Sami Kuronen, huoleton, rento kaveri, joka viihtyy myös ulkomailla. Trendikäs tyyppi, joka saa sydämen pirskahtelemaan. Lisäplussaa: kuulostaa ihanalta.

Niin että täällä minä olen, lasit tanassa, odottelemassa. Saa tulla!

Nauti alkoholia aina vastuullisesti. Tämä teksti on höystetty huumorilla, emmekä kannusta alkoholin liialliseen käyttöön.

Kirjoittaja: viiniminna

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.