Hardys Brave New World – tajuttoman upea uutuusviini Australiasta

Hardys Brave New World on mieleenpainuva elämys – jo pelkästään viinin väri nostaa odotukset korkealle. Lähes musta väri kertoo sen olevan jotain uutta ja erilaista. Tuoksu on täynnä samettisia tummien marjojen ja mausteiden aromeja. Makean kirsikkahillon, lakritsin ja pehmeän maitosuklaan tuoksut hurmaavat aistit. Viinin maku on uskollinen sen tuoksulle. Täyteläisen mehevä viini täyttää suun ja sen pehmeä makumaailma, kypsä marjaisuus ja tyylikäs tanniinirakenne tekevät olon suorastaan autuaaksi. Hardys Brave New World on täydellinen viini nautiskeluun ja herkkuhetkiin mehevien ruokien tai jopa lakritsin seuraksi!

brave2

Hardys Brave New World Shiraz Black Edition on täyteläinen punaviini Australian McLaren Valesta. 1800-luvun alussa alue oli tunnettu lähinnä viljanviljelystä, mutta vuonna 1838 Hardysin perustaja Thomas Hardy kollegoineen istuttivat pioneerihenkisinä alueelle ensimmäiset viiniköynnökset – ja tänä päivänä alue tunnetaankin yhtenä Australian parhaana punaviinialueena! Thomas Hardy oli tuolloin aikoinaan se rohkea, joka lähti kokeilemaan viininviljelyä uudessa maailmassa täysin uudella alueella, ja nyt Hardys kehottaakin Brave New Worldin myötä meitä kaikkia olemaan urheita ja jatkamaan hänen rohkeuttaan – let’s be brave!

brave3

Historia on tosin vasta alku tälle tarinalle. Hardys jatkaa edelleen työtään tutkien ja kokeillen, kuinka pitkälle viinin rajat voidaan viedä, ja mitä uutta siltä matkalta voi löytyä. Tämä viinisarja on osoitus siitä: Brave New World -viineillä haluamme saada teidät miettimään, kuinka uudenlaisia viinejä pystymmekään tekemään, silti klassikkoalueita ja -rypäleitä kunnioittaen. Tämä timakka, tumma ja täynnä makua oleva Shiraz Black Edition vie sinut vauhdikkaalle matkalle viinien tummemmalle puolelle!

Viini on oivallinen valinta grilliruoan, mehevien pihvien ja mausteisten makkaroiden pariksi. Ihan parasta myös sellaisenaan..

brave4

Tsekkaa Alkon sivuilta tuotteen saatavuus lähimmästä myymälästäsi, tai tilaa Brave New World lähi-Alkoosi kätevästi Alkon verkkokaupan kautta. Klikkaamalla tästä pääset Alkon verkkokauppaan.

Tiesithän, että voit tilata Alkon verkkokaupasta myös yksittäisiä pulloja, ja normaalitoimitus 2-4 arkipäivässä valitsemaasi Alkon noutopisteeseen onnistuu ilman toimitusmaksuja.

Nautinnollisia viinihetkiä Brave New Worldin parissa!

Kirjoittaja: Viinilinnan Ritari

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.