Hardys BIN – viinipari nautiskelijoille

Hardys BIN -sarjan viinit ovat pehmeitä, helposti lähestyttäviä viinejä niin ruoan kanssa kuin sellaisenaankin. BIN-tuoteperhe edustaa Hardysin valikoimassa loistavaa hinta-laatusuhdetta. Rypäleet on kerätty eri puolilta Kaakkois-Australiaa tasaisen laadun takaamiseksi. Rypäleet on pääasiallisesti kypsytetty terässäiliöissä, jotta viini säilyttäisi raikkautensa.

Viinien nimi tulee australialaisesta tavasta nimetä viinisäiliöt eli BIN:it sijainnin mukaan viinikellariin. Ennen viinin myymistä ja pullotusta viinit odottavat näissä säiliöissä. Tämän perinteen mukaan on nimetty myös Hardys BIN -viinit.

Hardys Bin 141 Colombard Chardonnay 2018

7,99€ 0,75 l

Hardys BIN 141 on Colombard ja Chardonnay -rypäleistä tehty kuiva ja raikkaan viheromenainen valkoviini. Sen tuoksusta voi löytää trooppista hedelmäisyyttä, hunajamelonia, päärynää sekä guavan aromeja. Maku on kuiva, mehevän hedelmäinen, persikkainen ja raikkaan omenainen. Jälkimaussa voi aistia hentoa yrttisyyttä.

Hardys BIN 141 Colombard Chardonnay on erinomainen valinta pasta- ja äyriäisruokien seuraksi. Se sopii myös antipastien kumppaniksi tai nautittavaksi sellaisenaan hyvässä seurassa.

 

Hardys BIN 343 Cabernet Shiraz 2018

7,99€ 0,75 l

Hardys BIN 343 Cabernet Shiraz on keskitäyteläinen, mehevän hilloinen punaviini Australian auringon alta. Tuoksu on makean luumuinen, ja siitä voi aistia punaisten marjojen hilloisuutta, hentoa vaniljaisuutta sekä mausteisuutta. Maku on kypsän hedelmäinen, tumman marjainen, karpaloinen ja kevyen yrttinen. Suutuntuma on pehmeä, tanniinirakenne hyvin tasapainoinen ja jälkimaku miellyttävän pyöreä.

Viini on loistava valinta grilliruoille tai vaikka häränlihalle mustapapukastikkeessa. Sopii myös seurusteluun.

Kirjoittaja: Viinilinnan Ritari

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.