Everything happens for a Riesling – esittelyssä Claymore Joshua Tree Riesling

Claymoren Joshua Tree Riesling on kuiva, hapokas, viheromenainen ja raikas valkoviini Australiasta. Se hurmaa hapoillaan ja on loistava pari ruokapöytään. Kannattaa käydä lukemassa myös Jouko Mykkäsen positiivinen arvio viinistä Helsingin Sanomien sivuilla.

Joshua Tree Riesling tulee Clare Valleysta, joka on Australian ehkä tunnetuin Riesling-alue. Clare Valley sijaitsee n. 150 km pohjoiseen Adelaidesta ja alue tunnetaan erityisesti raikkaan hapokkaista Rieslingeistä. Ilmasto ja maaperä ovat otolliset tämän hapokkaan lajikkeen kasvattamiselle ja erityisesti 2017 oli todella onnistunut Riesling-vuosi. Viini on kypsytetty terästankeissa parhaimman hapokkuuden ja aromikkuuden säilyttämiseksi. Alueen Rieslingit tunnetaan hyvästä kypsytyspotentiaalistaan ja tämä hinta-laatusuhteeltaan loistava Riesling on parhaimmillaan kahden vuoden sisällä vuosikerrasta.

Claymore on vuonna 1998 perustettu viinitalo, joka on tunnettu laatuviineistään, rohkeista ulkoasuista ja musiikin näkymisestä heidän etiketeissään. ‘Joshua Tree’ onkin irlantilaisen rock-yhtye U2:n viidennen studio albumin nimi.

Tipattoman sijaan suosittelemmekin kokeilemaan tätä erittäin laadukasta Rieslingiä esimerkiksi blinien seurana ja laittamaan U2:n soimaan taustalle! Cheers!

Kirjoittaja: maijastina

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.