Etikettien kertomaa – TOP7 viinit valmistujaislahjaksi

Valmistujaisviikonloppuna sukulaiset ja ystävät joutuvat joskus pähkäilemään lahja-asioiden parissa. Jos juhlan sankarille ei halua ojentaa perinteistä rahakuorta, persoonallinen vaihtoehto on viini, jonka etiketti kätkee kuoreensa omanlaisen viestin.

Kokosimme Viinilinnan valikoimista kaikkiaan seitsemän viinivinkkiä. Niiden etiketit henkivät niin opiskelutaipaleella tehtyjä puristuksia kuin onnentoivotuksiakin.

Minkä pullon sinä nappaat valmistujaisjuhliin viemiseksi?

Blossom Brut Cava

Unohda ruusut ja anna lahjaksi kukkea kuohuviini! Vaikka korkkia ei heti samana päivänä ehtisi poksauttaakaan auki, tämä kukkea pullo säilyy taatusti pidempään kuin niin nopeasti nuupahtavat perinteiset valmistujaisruusut.

Toisaalta, kun tarjolla on kepeä ja raikas seurusteluun sopiva kuohuviini, kuka malttaa olla avaamatta sitä aurinkoisen juhlapäivän kunniaksi?

Fortuna Chile Organic -muovipullo

Onnea tulevaisuuteen! Neliapilalla koristeltu pullo toivottaa onnea valmistuneelle.

On arvioitu, että yksi neliapila kasvaa jokaista kymmentätuhatta kolmilehtistä apilaa kohden. Jos et siis viitsi kykkiä nurmikolla etsimässä onnea tuottavia neliapiloita, suuntaa ennemmin Alkon hyllylle hankkimaan valmistujaislahjaksi pullollinen Fortunaa.

Fortuna on valveutuneen kuluttajan valinta, sillä se on sertifioitu Sustainable Wines of Chile -sertifikaatilla ja pakattu ympäristöystävälliseen täysin kierrätettävään muovipulloon, jolla on pieni hiilijalanjälki.

Königsmosel Riesling

Väriä kehiin! Pullo sopii lahjaksi rohkealle pukeutujalle ja värikkäälle persoonalle. Pullon ulkokuori ei kalpene lahjapöydän saamisten joukossa. Se on itseasiassa niin näyttävä ilmestys, ettei sitä välttämättä malta tyhjänäkään viedä heti pullonkeräykseen.

Königsmosel Riesling on parhaimmillaan itämaistyyppisten ruokien seurana, mutta se käy hyvin myös kasvisruoille sekä kesäiseksi aperitiiviksi.

LaSelva Privo Rosso Organic

Suuri aivotyö ja puristus palkitaan vihdoin valmistujaispävänä! LaSelva Privon pääkoppaan keskittyvä etiketti on hauska viittaus esimerkiksi ylioppilaskirjoituksissa vaadittuun aivotyöhön ja loppurutistukseen.

Nyt työ on ohi ja on juhlan aika. Kuten etiketin hahmon takaraivossakin lukee: tune in, have fun!

Luomuviini LaSelva Privo sopii myös vegaaneille.

Macho Man Monastrell

Ylsikö sukulaispoika ylioppilaaksi intensiivisen lätkäharrastuksen lomassa. Palkitse vastavalmistunut äijäpullolla!

Vai kuuluuko vastavalmistuneen tyyliin vankkumattomasti nyt niin trendikäs muhkea parta? Älä ujostele ostaa nuorelle partasuista look-alike -pulloa!

Mastermind Pinot Noir

Tämä etiketti ei selittelyjä kaipaa: vastavalmistunut on totta kai master mind!

Tunnettu on myös sanonta: In vino veritas eli viinissä on totuus. Etiketti viittaa hauskalla tavalla valmistujaispäivään, suoritettuun tutkintoon ja viisasten juomaan.

Wine Chat 99% Chance of Wine

Valmistujaispäivään kuuluu kilistely: luvassa on siis sadan prosentin varmuudella viiniä!

Hauska etiketti viittaa myös siihen, miten valmistujaispäivää ennen vilkuillaan taukoamatta sääennusteita: sataako, vai voiko vieraille asetella ulkosalle puutarhakalusteita ilman pelkoa sateesta.

Huumoriaspektin lisäksi viini on kuiva, hapokas ja limettinen. Se siis sopii niin seurusteluun kuin myös kevyille liharuuille ja salaateille.

Kirjoittaja: Viinilinnan Vierailija

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.