TÖITÄ TARJOLLA: Event Activator

Osaatko puhua viiniä? Ovatko myös panimo- ja muut juomatuotteet lähellä sydäntäsi? Löytyykö sinulta karismaa ottaa yleisösi haltuun, ja nautit olla ihmisten ympäröimänä?  Mikäli vastasit kaikkiin näistä KYLLÄ, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2019 alkaen Viinilinnalle Event Activatoria, jonka päävastuualueena on kuluttajatastingien ja -tapahtumien järjestäminen sekä isännöinti/emännöinti. Lisäksi Event Activatorin roolissa pääset osallistumaan uusien tastingkonseptien kehittämiseen. Tehtävässä on tärkeää oma-aloitteisuus ja kattavan kontaktiverkoston luominen tastingpalveluiden myynnin maksimoimiseksi. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta työtehtävä edellyttää matkustelua pääosin kotimaassa, ja työt sijoittuvat usein iltoihin ja viikonloppuihin. Viikkotyöaika on 37,5h ja ilta- ja viikonlopputöitä kompensoidaan arkivapailla.

 

Mitä me toivomme sinulta:

  • Jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä alkoholialalla tai FMCG-alalla.
  • Syvää tuotetuntemusta etenkin viinien, mutta myös panimotuotteiden osalta. Väkevien alkoholijuomien ja muiden juomatuotteiden tuotetuntemus katsotaan eduksi.
  • Kykyä kääntää oma tuotetietämys kuluttajia innostaviksi tarinoiksi. Esiintymistaitoa ja karismaa.
  • Hyviä sosiaalisia taitoja ja tilannetajua, reiluutta ja tiimityötaitoja unohtamatta.
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutusta.
  • Hyviä kontaktiverkostoja.
  • Erinomaista suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Kykyä tehdä johtopäätöksiä markkinatrendeistä, ja luoda niiden avulla uusia kuluttajakonsepteja.

 

Viinilinna on Solera Finland Oy:n kuluttajaviestintäkanava, jonka kautta juttelemme kuluttajille viineistä ja muista juomatuotteista ilon kautta, pilke silmäkulmassa ja ihminen ihmiselle. Viinin ei tarvitse olla liian vakavaa! Mielestämme viini on enemmän kuin pelkkä tuote tai neste pullon sisällä – se on elämys; ja viinikokemukseen kietoutuu hetki, jossa viiniä nautitaan; paikka, jossa sitä nautitaan; ihmiset, joiden kanssa sitä nautitaan…

Solera Finland Oy on alkoholijuomatuotteiden maahantuoja, yksi nopeimmin kasvavista Suomessa. Meillä työskentelee Suomessa jo 27 ihmistä ja vuosivolyymimme on yli 7 miljoonaa litraa. Kuulumme pohjoismaiseen Solera Beverage Group -konserniin, jonka kokonaisvolyymi on huikeat 50 miljoonaa litraa, ja se saadaan aikaiseksi 140 Solera-perheen työntekijän voimin. Meillä on tärkeää huippu tiimihenki, ja jokainen meistä on aina valmis laittamaan itsensä likoon yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Töitä tehdään suurella sydämellä! <3

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelon kera otsikolla “Event Activator / Etunimi Sukunimi” osoitteeseen: maijastina.juvonen@solera.fi viimeistään maanantaina 7.1.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

www.solera.fi

www.viinilinna.fi

www.facebook.com/viinilinna

www.instagram.com/viinilinna

Kirjoittaja: maijastina

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.