Aino ja Marjatta – näyttävät luomuviinit tuovat kesän pöytääsi

Kuvankaunis parivaljakko on yhdistelmä suomalaisia suosikkeja – nämä italialaiset laatuviinit ovat luomuja sekä maultaan raikkaan hedelmäisiä. Italialaisen perheyrityksen, Botterin, viinit on nimetty suosituimmilla suomalaisilla nimillä kunnianosoituksena Suomelle ja pitkälle yhteistyölle.

Suomalaiset rakastavat Italiaa, kesää ja luomutuotteita. Näiden yhdistelmä onkin Ainon ja Marjatan sielu. Italialaiset viinit ovat hurmanneet suomalaiset ja nämä viinit edustavat eteläisen Italian Apulian alueen viinejä. Ne ovat tuottajan tarkoin valitsemia alueen laatuviinejä, ja molemmissa tuotteissa maistuu ja näkyy kesä: kepeä hedelmäisyys ja marjaisuus tuntuvat sopivasti pyöreän raikkaana suussa. Molemmat viinit sopivat takapihan terasseille pikkunaposteltavan seuraan tai nautiskeluun mökkeilyn oheen.

Viineillä on upea ulkoasu, joka säväyttää varmasti vaikka puutarhajuhlien pöydässä. Miksi siis hankkia kukkia ja viiniä, kun voi valita molemmat samassa paketissa?

 

Aino by Botter 2017

12,5 % | 11,58 € | 0,75 l

aino-by-botter

Aino on ihastuttava kesäinen valkoviini, ja sen puolikuiva maku hurmaa useimmat hedelmäisyydellään. Kaunis ulkoasu kertoo kesän kepeydestä, miltä viini maistuukin. Kokeile runsaan kala- tai broilerisalaatin kanssa tai grillatuiden kasvisten kera. Aino on myös hieman maustetuimmille ruoille erinomainen juomavalinta.

 

Marjatta by Botter Rosé 2018

12,5 % | 11,58 € | 0,75 l

marjatta-by-botter

Marjatta on marjainen ja viehkeä. Maussa tuntuu metsämansikkaa, vadelmaa,  hieman persikkaa sekä hentoa sitruksisuutta. Monikäyttöinen ruokarosee esimerkiksi grillatun vaalean lihan ja salaatin kanssa. Kokeile tarjoilla Marjattaa kauniina kesäpäivänä myös jäiden kanssa!

Kirjoittaja: Viinilinnan Ritari

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.