7 x Viiniminnan juhannustaiat

Naimattoman naisen tulee juhannusyönä taikoja tekemän, sanoo vanha viisaus. Muutoin jää kuulemma naimaonnea vaille – tai tyystin sulhotta. En tiedä, onko se nyt niin kauhea kohtalo: kunhan on muutama hyvä kaveri ja pari(kymmentä) pulloa viiniä, on elämässä onnea kerrakseen.

Mutta juhannuksena tekee varmuuden vuoksi kuitenkin mieli loitsuta pienet taiat. Vaikka onnea muuten riittää, olisi joskus ihan kiva päästä niihin naimapuuhiinkin. Mutta koska rehujen runnominen tyynyn alla on minusta pelkästään typerää, olen kehittänyt kokonaan uudet juhannustaiat – sellaiset, joita tekemällä voi samalla pitää vähän hauskaakin. Ja se naimaonni? No se tulee, jos on tullakseen.

25799323167_e31103b7cd_k (1)

1. Tyhjennä pullo viiniä (juomalla, mieluiten). Pyöritä sitä sulhoehdokkaiden keskellä ja se, johon pullon korkki osoittaa, tarjoaa seuraavat hömpsyt.

2. Pane yöksi tyynyn alle seitsemän pulloa viiniä. Se, joka sieltä yön aikana nyysii yhden tai useamman, ansaitsee ensin pienen läksytyksen ja siitähän se yhteinen sävel sitten voikin alkaa. Ja jos kukaan ei pihistä yhtäkään pulloa, sekin on pelkästään hyvä: nyt ne ovat kaikki sinun.

3. Lähetä ryhmächatissa kolme kertaa viesti, jossa on yksi ainoa emoji: poksahtavan skumppapullon kuva. Se, joka ymmärtää tuoda sinulle sellaisen, on tuleva puolisosi tai vähintään naimaonnenkalusi.

4. Käännä peitto kolmesti ja kierähdä seitsemän kertaa ympäri sängyssä (sinun ei tarvitse kieriä aamukasteisella pellolla nakuna, paitsi tietenkin jos haluat). Todennäköisesti kierähdät jonkun viereen ja sen jälkeen voitkin ottaa naimaonnesi ohjat omiin käsiisi. Muttet tietenkään ilman sen toisen lupaa.

5. Sytytä sauna, kokko, nuotio tai vaikka pallogrilli. Suunta, johon savu nousee, on se suunta, josta tuleva puolisosi tulee. Toivottavasti viinipullon kanssa.

6. Katso viinilasiin (koska kamoon, kenellä on kaivo), ja jos pohja näkyy, täytä lasi uudelleen. Jos näet siellä jonkun tyypin, saattaa olla aika mennä nukkumaan.

7. Paina silmät kiinni ja kävele käsi ojossa kohti juhannusjuomien kokoelmaa. Se pullo, johon kätesi ensimmäisenä osuu, on kohtalosi. Ja jos tarjoat siitä jollekulle, saatat päästä hiukan lähemmäksi naimapuuhia.

Ihanaa juhannusta!

Nauti alkoholia aina vastuullisesti. Tämä teksti on höystetty huumorilla, emmekä kannusta alkoholin liialliseen käyttöön.

Kirjoittaja: viiniminna

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.