7 vinkkiä, joilla lomatunnelman saa jatkumaan vielä arkenakin

Koulut alkoivat, ja arki lävähti päin näköä. Syksyn tulo ja kiireiden alkaminen masentaa, eikä kroppakaan ole vielä ihan valmis kylmempään säähän. Minä kuitenkin uskon, että kesäfiilistä ja lomatunnelmaa voi jatkaa ihan hyvin arkenakin – ilman, että työelämän tarvitsee kärsiä.

1. Larppaa terassifiilistä kotona: juo aamukahvi (vaikka jääkahvina) viinilasista ja kuplavesi skumppalasista.

2. Hanki stopperi. Voit juoda lasillisen kuohuvaa silloin tällöin ilman, että juoma menee hukkaan (tai ilman että tulisi vahingossa juotua koko pullo. Ja jos tulee, ei sekään ole niin vaarallista).

3. Pukeudu töihinkin kesävaatteisiin: kesäkuosit ovat värikkäitä eikä niissä näy, jos niihin kaatuu pikkuisen punaviin- eikun kahvia.

4. Älä stressaa: syö jäätelö joka päivä. (Psst! Olen kuullut, että mehujäitä voi tehdä myös viinistä.)

5. Järjestä juhlat: kesällä ollaan kavereiden ja perheenjäsenien kanssa, mutta syksyllä kääriydytään muka yksin peiton kanssa sohvannurkkaan. Minä sanon ei. Kaverit kylään, pöytä koreaksi ja skumppa auki! Ja muista järjestää jotakin juotavaa kavereillekin.

6. Hanki seuraa: sovi treffejä kavereiden kanssa töiden jälkeen, liity deittisovelluksiin, pyydä kivaa tyyppiä ulos – tai tee niin kuin minä. Istu ravintolan baaritiskille, tilaa yksi pullo ja kaksi lasia ja odota, että joku tulee jutulle. Ja jos ei tule, saat juoda koko pullon yksin!

7. Lähde ulos: niin kauan kuin sää sallii, vietä kaikki aikasi parvekkeella, ulkona tai terassilla. Piknikilläkin pärjää vielä syksyllä, jos mukana on villapaita, sadetakki, viltti ja tarpeeksi monta viinipulloa.

Nauti alkoholia aina vastuullisesti. Tämä teksti on höystetty huumorilla, emmekä kannusta alkoholin liialliseen käyttöön.

Kirjoittaja: viiniminna

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.