7 Krapulatyyppiä – mihin sinä samaistut?

Juhlapäivät tuovat usein mukanaan myös ikävän olotilan, nimittäin krapulan. Iskeekö sinulle Hakkarainen vaiko Halipula? Listasimme seitsemän erilaista krapulatyyppiä, mihin näistä sinä samaistut?  

Lauantai-ilta eskaloitui. Sinun piti lähteä vain ihan kiltisti ystäviesi kanssa syömään, mutta homma lähti tuttuun tapaan lapasesta, ja loppuillasta löysit itsesi tanssimasta ravintolan pöydillä. Elit hetkessä, ja se on ihanaa! Kuitenkin seuraava aamu koittaa aina, ja öinen hetkessä eläminen kostautuu. Mihin krapulatyyppiin sinä voit samaistua?

MORGANI

EEEEiiiiiiIIIIIII!!! Nyt hävettää! Menit flirttailemaan pomollesi, lauloit karaokessa Tauskia, kaadoit juomat dj -laitteiden päälle. Ajelit taksilla pitkin keskustaa ja soittelit Tinder -matchejasi läpi etsien yöseuraa. Et uskalla avata puhelintasi. Et itseasiassa aio avata sitä enää koskaan. Et poistu kotoa enää koskaan, etkä varsinkaan aio katsoa tilitietojasi. Etsit epätoivoisesti yöpöydältäsi nappia, josta voisi vajota syvimpään maan rakoon.

WINEZARD

Heräät aamulla muutaman tunnin yöunien jälkeen. Kipaiset suihkussa, kokkaat aamupalaksi supervihersmoothien ja lähdet pyöräilemään joogatunnille. Olithan mennyt sopimaan anoppisi kanssa sunnuntaiaamuksi joogatunnin. Tunnet olosi yllättävän hyväksi, niin kuin aina. Ei taaskaan krapulaa!! Joogan jälkeen sitä voisi poiketa vielä sunnuntaikirpputoreilla! Ja käydä tädin kanssa kahvilla! Tehdä kevätsiivous! Kutsua naapurit syömään! Elämäsi kunnossa!

HAKKARAINEN

Hoomenmtah! Voi per****, olet vieläkin kännissä…

 

“En ole koskaan omistanut viinitilaa, mutta olen varmasti juonut sellaisen.”

 

MANAAJA

En juo enää ikinä!” – kuulostaako tutulta? Taisit sanoa nuo samat sanat viimeksi viime viikonloppuna. Oikeastaan sanot nuo sanat joka kerta sen jälkeen, kun ilta on ollut kostean puoleinen. Joskus lisäät lauseen loppuun vielä liudan muita pessimistisiä ajatuksia, kuten: “mä kuolen“.

HALIPULA

Krapula on asia, jota ei vaan voi viettää yksin. On vain yksinkertaisesti PAKKO saada joku kainaloon. Kuka vaan! Silittäisi päätä, hieroisi varpaita, toisi sänkyyn mehua. Katsoisitte elokuvia peiton alla, ja tilaisitte kotiinkuljetuksella pizzaa. Ihan kuka vaan. Muistat, kuinka treffailit kaksi vuotta sitten erästä, joka työskenteli hoitoalalla. Hän on varmasti hyvä silittäjä, onhan hän röntgenhoitaja. Ihan sama. Laitat viestin: “Netflix & Chill?

BAKRUS

Et tiennyt osaavasi puhua norjaa. Nyt sinua kaduttaa, että söit eilen neljän ruokalajin maistelumenuun, joka on nyt matkalla viemäriverkossa kohti tuntematonta. Kylmä posliinipönttö tuntuu kämmenissä hikiseltä, ja vessan halogeenivalot niin kovin tuomitsevilta. Nyt sinua rangaistaan, ja sen huomaa ihan peiliin katsomalla. Vasemman silmäsi verisuoni on juuri puhjennut. Kylmä hiki valuu ohimoilla, kun mikään ei pysy sisällä.

LIHIS

Avaat varovasti silmäsi. Ensimmäinen havaintosi on orastava päänsärky toisessa otsalohkossa. Seuraavaksi havaitset, että et todellakaan ole kotona. Pikakelaat mielessäsi illan viimeiset tapahtumat, ja muistat tyypin, jonka tapasit yögrillin edustalla. Hän tilasi lihapiirakan kahdella nakilla. Mutta mitä sitten tapahtui? Miten ihmeessä olet joutunut tänne? Kuulet selkäsi takaa kuorsausta, mutta et uskalla kääntyä ja katsoa. Hivuttaudut hiljaa ylös ja hiivit nopeasti ulos asunnosta, keräillen matkalta vaatteitasi.

 

Psssst… Vältä ikävä krapula nauttimalla Ginger Joen 0% inkivääriolutta alkoholillisen sijaan. Ginger Joen alkoholiton olut löytyy hyvin varustelluista ruokakaupoista ympäri maan. 

ginger-joe-alkoholiton

 

**

Ps. Muistetaan nauttia alkoholia vastuullisesti. Krapula on ikävä seuraus liiallisesta alkoholin juomisesta, ja sitähän me emme halua.

Kirjoittaja: Viinilinnan Neito

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.