Tiukka testipaneeli arvioi BARR-virvoitusjuomat

Joko huomasit kaupan hyllyssä värikkäät BARR-virvoitusjuomat? Veikeiden BARRien kotimaa on Iso-Britannia ja ne tuovat suomalaiseen limsahyllyyn tuulahduksen raikasta leikkisyyttä. Erittäin niukasti sokeroidut BARR-juomat sisältävät vain vähän energiaa ja houkuttelevat erityisesti nuoria kokeilijoita sekä erikoisempien elämysten metsästäjiä.

Vähemmän sokeria, enemmän iloa!

Hyödynnä kutsuvat BARR-virvoitusjuomat synttärikattauksessa popparien kera, raikkaana virvokkeena tai rakenna ympärille kokonainen teemailta – tukeva englantilaistyylinen aamupala tai klassinen fish & chips saavat näistä limsoista aivan uutta potkua.

BARR-virvoitusjuomat saatavilla hyvin varustelluista K-kaupoista, suositushinta 1,89 € / tölkki. Nappaa oma suosikkisi tai testaa vaikka kaikki!

Maistatimme leikkisät limut lapsikatraalla, jonka raivorehellistä palautetta voit hyödyntää, kun limpparihammasta seuraavaksi kolottaa. Mukana myös villi cocktail-idea, jota emme olisi itse keksineet!

Raadin ikäjakauma on 8-13 v.

BARR Cream Soda

Pehmeästi kupliva vaniljajuoma. Energiaa 10 kcal / 100 ml.

Suomalaisittain eksoottinen cream soda -konsepti jakoi testaajat kahtia. Osa rankkasi suussa kuplivan vaniljajuoman testin parhaaksi ja osalle se ei maistunut lainkaan.

”Tavallaan niinku jäätelöä tai jääkermaa. Hyvää! Tämä on näistä makein!”

”Maistuu ihan valkosuklaalta.”

”Liian makeaa!”

BARR Cherryade

Pirskahteleva kirsikkajuoma. Energiaa 10 kcal / 100 ml.

Kirsikkainen Cherryade voitti koko testipaneelin puolelleen ja sai kiitosta sekä ulkonäöstä, mausta, että tuoksusta. Kruunattiin myös suorasukaisesti kaikkien aikojen parhaaksi limsaksi!

”Siistein pakkaus ja kaunein väri!”

”Maistuu kirsikalle ja hiilihapolle.”

”Hiilihapollinen juoma, joka maistuu vadelmalta, mansikalta ja sitruunalta.”

”Paras maistamani limu ikinä!”

BARR Ginger Beer

Raikas (ja nimestään huolimatta alkoholiton) inkiväärijuoma. Energiaa 12 kcal / 100 ml.

Inkiväärilimsa nosti testaajista esiin inkiväärin ystävät ja vihamiehet. Useimmille testaajista kielellä poltteleva inkivääri oli elämyksenä aavistuksen liikaa, mutta myös faneja löytyi. Ennustamme tästä suosikkia aikuisempaan makuun.

”Super paljon inkivääriä!”

”Polttelee kurkkua.”

”Vahva jälkimaku, en ehkä ostaisi.”

BARR Tizer

Hedelmäinen klassikko. Energiaa 16 kcal / 100 ml.

Mystisen hedelmäinen Tizer kiritti aivan kärkijoukon tuntumassa, mutta jäi kokonaispisteissä rahtusen Cherryadelle. Tizer on erityisesti Briteissä tunnettu käsite, jota villeimmät huhut ovat verranneet… tai siis, maista itse!

”Paras tuoksu!”

”Paras maku!”

”Hyvää!”

Testaa myös erään raatilaisen valttikortti ja tee kaikista neljästä mausta villi sekoitus – ”Parasta, kun kaikki maut sekoitettu yhteen!

Tätä emme olisi itse keksineet!