Alkoholiton Ginger Joe ei ole tylsä

Vuonna 2020 loppuvuoden juhlaputki ja pikkujoulukausi typistyivät hillittyyn etäilyyn ja uusi vuosi aukeaa odottavissa tunnelmissa. Koska odottavan aika on pitkä, suosittelemme keskittymään asioihin, jotka tuottavat iloa ja lisäävät jaksamista tässä hetkessä.

Pienet teot ovat avain energiatasojen kasvattamiseen, sillä hyvinvoinnissakin voi lipsua suorittamiseen, joka kääntyy itseään vastaan. Älä kiellä itseltäsi mitään kokonaan ja keskity niihin muutoksiin, joiden vaikutuksen huomaat itse.

Jos haluat aloittaa ketodieetin, juoksukoulun tai uuden ohjelmointikielen opettelun, suorita vapaasti – mutta pienemmilläkin peliliikkeillä pääsee alkuun.

Lempeät vinkit energiatasojen kasvattamiseen

1. Älä tingi yöunista.

2. Lepää pieniä hetkiä myös päivällä aina kun voit.

3. Venyttele, sauno ja kohtele kroppaa lempeästi. Piiskatakin saa, jos siitä on iloa.

4. Happihyppele ja ulkoile kun voit. Sateella ei oo pakko.

5. Jos saat ystävistä voimaa, ole yhteydessä. Jos ihmisviha laantuu vain yksinäisyydessä, hyväksy myös se.

6. Pyri tekemään yksi terveellinen valinta jokaisella lautasella, mutta muista että jo se että syö, on tärkeämpää kuin se, että ruokia skippaa ajan tai jaksamisen puutteessa.

7. Kohtuullista! Nyt on täydellinen hetki luopua liioista vaatimuksista ja kokeilla lorvimista silloin, kun olit ajatellut sykkiä. Lupaamme, ettei taivas putoa niskaan, jos hellität hiukan. Paitsi jos olet työmaanosturi – silloin tämä ei koske sinua.

Hyvinvointia lisää myös alkoholin käytön vähentäminen ja vaikka emme halua heristää sormea hyvässä seurassa nautitulle rentouttavalle hetkelle, kannustamme uteliaisuuden nimissä kokeilemaan myös alkoholitonta vaihtoehtoa.

Alkoholittomat juomat ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti ja viimeistään nyt on aika nostaa nolla pöydälle: alkoholiton ei ole sama kuin tylsä. Alkoholiton juoma voi olla paljon muutakin kuin perinteinen limsa, eikä makuelämyksestä tarvitse tinkiä, vaikka alkoholin jättäisikin väliin.

Alkoholiton Ginger Joe 0% sisältää aimo annoksen aitoa inkivääriä ja rahtusen kipakkuutta taittavaa makeutta, jotka kääräistään tasaista suorittamista välttelevään ideologiaan. Inkiväärin polte lämmittää talven viileydessä ja alkoholittomuus pitää ajatukset kirkkaina ja yöunet kunnossa.

Tiesitkö, että alkoholiton Ginger Joe sopii erinomaisesti myös vihersmoothieen? Vitamiinipitoinen inkivääripommi on toimiva välipala, joka lataa kroppaan hyviä rasvoja ja energiaa. Kaappaa resepti talteen ja kokeile vihersmoothieta uudella tavalla:

Alkoholiton Ginger Joe antaa potkua vihersmoothielle

Kipakan inkiväärinen vihersmoothie tuo piristystä päivään – maista ja ylläty!

2 dl alkoholitonta Ginger Joea
10 cm pala kurkkua
40 g pinaattia
2 kpl lehtikaalin lehteä ilman ruotoja
1 avokadon hedelmäliha
1 limetin mehu ja kuori raastettuna

Lisää ainekset blenderiin, suristele tasaiseksi ja nauti.

Resepti: Aki Kinnunen